Anonim

Topp 10 bästa Sci-Fi-anime någonsin HD

BESKRIVNINGEN HAR MÅNGA STORA SPOILER. Du har blivit varnad.

Jag har läst många inlägg och recensioner där det sägs att skaparna av Cowboy Bebop tänkte att filmen skulle vara mellan sessionerna 22 och 23. Det finns några frågor på den här webbplatsen som frågar specifikt var filmen placeras kronologiskt med serien och människor har betonade det faktum att kronologisk ordning inte är särskilt viktig för de flesta serier

och att den främsta anledningen till att filmen sägs vara före 23 är att Ed och Ein fortfarande är med Bebop i filmen, medan de i serien lämnar strax efter 23.

Nu är det en populär tolkning av slutet att Spike dog och jag vill inte starta den debatten (ännu), men förutsatt att han lever (och bara sover i slutet som Watanabe skämtsamt säger i en intervju bara förra året ) Jag tror att filmen skulle kunna spelas in efter seriens händelser, kanske snart eller några år, Ed och Ein är tillbaka, och Ed verkar återvända till platser några år efter att hon lämnat (som matrisen på barnhem på jorden säger).

Finns det några bevis som stöder denna uppfattning?

Jag ber också att alla som svarar kommer ihåg att mitt avgörande antagande här är att Spike lever, så försök att inte starta den debatten eftersom jag är mycket medveten om att många tror att han inte och ofta försvårar sin åsikt. Tänk på detta som en hypotetisk "om han lever, kan filmen spelas in ett tag efter seriens slut?"

1
  • Jag tror att efter serien är allt hypotetiskt och du kan i stort sett göra upp alla sekvenser av händelser du vill för att ansluta det till början av filmen.