Anonim

Soul Eater AMV | Black Paper Moon

När Mutsumi och Serinuma är vid helgedomen i avsnitt 12 frågar Mutsumi Serinuma vad hon önskade sig. Hon svarar att hon ville:

  • för att Herren och Akane ska leva lyckligt
  • för att Shion ska komma tillbaka till livet
  • för att kapten Levi skulle vara mer dere
  • för att "Miyuki-senpai" skulle märka [någon] sanna känslor

De två första är från shower-in-the-show "Kachu Rabu" och "Mirage Saga". Den tredje är Attack på Titan (som har refererats konstigt ofta). Vad är den fjärde från?

1
  • för mig visar en google-sökning efter Miyuki-senpai en hel massa facebookprofiler. den enda som inte är är en wikia som Miyuki Kazuya från Ace of Diamond. för det kan vara Miyuki är ingen och precis som Levi är man bara en knuff på något välkänt eller populärt bland anime / mangakultur, i det här fallet "Lägg märke till mig senpai"

Miyuki kommer från Daiya no A eller Ace of Diamond på engelska .... Det "märk mig sempai" är märkt på för att som en essfångare kämpar kannan (Sawamura) lite för sin uppmärksamhet med en annan kanna .... Det finns många Sawamura och Miyuki doujins där ute och de är ett fan favoritfartyg.

Miyuki-senpai kommer från Daiya no Ace. Anime är centrerad kring Sawamura (MC) och Miyukis relationer som tillbringare (författaren sa det). Sawamura vill att Miyuki ska erkänna honom som en skicklig kanna, men hans rival på samma lag, Furuya, som esset, fick Miyuki att uppmärksamma honom mer. Sawamura kämpade för att göra det bästa batteriet med Miyuki, följaktligen "märk mig senpai".