Anonim

Vampyr Gameplay (Nintendo Switch)

Jag märkte något mycket förvirrande när jag tittade på Tegami Bachi anime: Gauche Suede och Lag Seeing verkar inte ha ögonbryn. Detta är en förvirrande situation eftersom de båda har långt hår som kan dölja ögonbrynen. För att göra saken värre är toppen av ögonlocken båda framträdande, så det är möjligt att jag missar några av linjerna för ögonbrynen för ögonlocken.

Det verkar inte finnas ett förhållande mellan denna delade funktion och att båda karaktärerna är albisiska, eftersom Sylvette och Doctor Thunderland Jr. båda har ögonbryn (även om det enligt wiki särskilt är, är det inte bekräftat att Doctor Thunderland är en Albisian ).

Den här frågan är så störande att jag letar efter ögonbrynen när någon av dem dyker upp. Har Lag och Gauche ögonbryn? Finns det någon poäng i anime eller manga som tydligt visar deras ögonbryn (eller brist på ögonbryn) eller erkänner en karaktär någonsin att de inte har ögonbryn?

2
  • Verkar att vissa tittare / läsare också har samma åsikt med dig. Även ögonbrynen dras inte (eller göms) också i mangan. Man hade också samma gissning om Albisians egenskap, men motbevisade sig sedan på grund av att andra albisiska karaktärer hade ögonbryn.
  • @AkiTanaka Det är lugnande att höra. Jag var lite orolig för att det bara var ett missförstånd från min sida.