Anonim

The Sims 5 ... FARTHER Away Than We Think?

I ett stycke finns det ett universums skäl till måsen på marinflaggan eller finns det en annan anledning att de valde en mås för marinflaggan?

1
  • Det här är en intressant läsning, även om det är rent spekulation

Symboliska betydelser av måsar

  • Frihet: Marinsoldater tror på absolut rättvisa. De tror att de ger sann frihet befolkningen genom att fånga människor som stoppar dem. De ger alltså frihet för allmänheten genom att skydda dem.
    Frihet är den viktigaste symbolen vi har diskuterat. Luffy säger att han vill vara Pirate King eftersom Pirate King är den mest fria personen i världen. Under ett stycke betonas vikten av frihet. Blackbeard's prickskytt sköt också ner en mås på Jaya. Förutsåg Oda BB-pirater döda "friheten"?

  • Anpassning: Måsar finns på land, hav och i luft. De kan leva i hårda klimat på mager näring. De kan ta bort allt. Låter som marinvården vi känner.

  • Kommunikation: Hur många typer av Den-Den Mushi har marinsoldater? Jag har tappat räkningen: s

  • Opportunistisk: Marinsoldater är mycket opportunistiska. De rusade framåt med Aces avrättning för att fånga WhiteBeard. De kommer att använda alla medel i sin hand för att utföra sin egen känsla av rättvisa.
  • Resursfullhet: Marinsoldater är mycket resursstarka. Rökare, även om det bara var en kapten, kunde hjälpa och fånga en Shichibukai.

Genom att gå igenom listan kan vi lätt se de kvaliteter som Seagulls representerar och hur någon marin skulle sträva efter att vara. Sengoku måste verkligen tro på friheten att bära hatten: P

Dessutom ... Dess Odas favoritfågel!

Detta är en intervju med One Piece-författaren Eiichiro Oda som publicerades i volymen One Piece: Blue Grand Data File.
"F.25 (Tashigi, Kuina, Nojiko och så vidare är karaktärer med fågelnamn men) Vilken typ av fågel gillar du bäst?
Fiskmås"