Anonim

Yami Yugi vs Son Goku (闇 遊戯 VS 孫 悟空)

Yuki och Inaho är föräldralösa när Aldnoah.Zero öppnas. Vet vi vad som hände med deras föräldrar? Eller ska vi bara anta att de dog i röran kring Heaven's Fall?

En del har spekulerat i att Saazbaum på något sätt kunde ha varit Inahos far (med tanke på att Saazbaum och Orlane sjönk ner till jorden precis vid tiden för Inahos födelse). Är det troligt?

Volym 3 av Aldnoah. Zero Blu-strålar kom med en samling av fyra korta berättelser om Inaho och Yukis liv långt före händelserna i avsnitt 1.

I den andra av dem, "En resa på våren", får vi veta att Inaho, Yuki och deras mamma hade varit på ett tåg till någonstans när himmelens Hösten inträffade. Deras mor dödades omedelbart, troligen för att en meteor landade nära deras plats (även om historien berättas mest från Yukis synvinkel, och hon, då hon var fem-ish år gammal, uppenbarligen inte har det bästa minnet av händelserna ). På något sätt eller annat överlever båda Inaho och Yuki, och hon, som bär Inaho, följer folkmassan av evakuerande människor och hamnar så småningom i ett underjordiskt skydd efteråt.

Deras far, en militär, utplacerades vid den tiden; en kort stund efter Heaven's Fall, medan Inaho och Yuki fortfarande bor i skyddet, får Yuki ett brev från regeringen som indikerar att de har ansetts vara krigsföräldralösa. Implikationen är naturligtvis att också deras far är död.

Saazbaum-hypotesen är uppenbarligen osannolik.

ja, hans föräldrar dog i det första krig på jorden. och min bästa gissning är att författarna dödade föräldrarna för att få sin syster att leta efter "moderlikt" och att de hade ett bra band, och när hon var i trubbel skulle det rädda henne (som är i avsnitt 1) bättre.

1
  • 1 yes, his parents died in the first mars-earth war Citat behövs, eftersom frågan direkt frågar deras föräldrars öde.