Anonim

Willow Smith Pojkvän Lista (Dating Historia)

I Annanvar den extra personen

assistentläraren Reiko Mikami, som är moster från Kouichi.

Jag tror att några tips släpptes under serien som pekade på den personen, som

Kouichis farfar klagade över att gå till för många begravningar och huvudpersonens förvirring efteråt

och

telefonsamtalet från Kouichis far när han nämner att han var tillbaka i stan för 1,5 år sedan.

Fanns det andra tips till vem som var extra?

3
  • Korrigera mig om jag har fel, men avslöjar inte showen faktiskt att den extra personens två "identiteter" / "roller" faktiskt är samma person fram till det sista avsnittet? Utan denna kritiska information är det helt omöjligt att dra slutsatsen vem den döda personen är.
  • Despoilered, men om någon läser frågor om program de inte har sett, tror jag att det är deras eget fel om de blir bortskämda.
  • @senshin sant, sant, men att dölja spoilers är vårt sätt att visa showen vår kärlek, att beskära spoilern så att fler kan njuta av den och dela i vår kärlek.

Bortsett från de tips som nämns i frågan om Kōichi som har återvänt till staden för ett och ett halvt år sedan men inte har något minne av det, finns det andra tips som de flesta visade sig tidigare kronologiskt, men med avsikt lämnas till slutet i anime serier.

Tips 1

Det avslöjades efteråt att det extra skrivbordet som motåtgärder försökte redogöra för och förhindrade i klassrummet i början

var faktiskt i Teacher's Lounge,

och tidigare incidenter tycktes antyda att Extra alltid var en elev som gick på lektionen, så ingen tänkte kontrollera det.

Tips 2

Nära den slutliga uppenbarelsen om vem Extra var ser vi fortsättningen av ett samtal som Reiko hade med Kōichi tidigare i anime som avbröts när den ursprungligen visades,

där Reiko påminde Kōichi om att hon var assistentlärare / ställföreträdare för hemrummet i Kōichis klass och bad Kōichi att hänvisa till henne med sitt riktiga namn Ms Mikami (Mikami-sensei) i skolan.

Tillsammans med den första ledtråden ser vi hennes koppling till klass 3-3.

Tips 3

Vi lär oss att Kōichis mamma, Ritsuko, var i klass 3-3 med Misaki Yomiyama, det första Extra som utlöste katastrofen. Det lär vi oss också

Reiko var i klass 3-3 1983 när Ritsuko, som var Reikos syster, var ett offer för katastrofen, och Reiko var klass 3-3s hemlärare 1996 när hon dog. Vi vet också att offren för katastrofen också kan vara lärare, med tanke på hur den nuvarande klass 3-3: s hemlärarlärare Mr. Kubodera listas som en av "Juli dödsfall".

Källa: Karaktärer - Yomiyama North Middle School - Fakultet


Det finns dock en ledtråd som lätt kan missas genom serien och detta när det gäller Mikami Family Pet, Rei.

Rei är faktiskt en papegoja som upprepar fraser som sägs omkring honom, de tre vanligaste är

  • "God morgon Rei!"
  • "Dålig Reiko, stackars Ritsuko"
  • "Varför, Rei, varför?"

Senare får vi veta att Rei köptes efter Reikos död och därmed matchar två rader det som sörjer i huset. den tredje raden är förmodligen den sorgliga ifrågasättningen av Reikos död och poängen till det (när hon blev knivhuggad vilket ledde till att hon drunknade). 2: a raden kan dock vara en antydan till att Reiko är Extra på grund av att det är en upprepad linje som visar sympati för Reiko på samma sätt som Ritsuko som redan var död och det verkar inte finnas någon släkting till dem som dog före handen som Reiko och Ritsuko kan ha förstörts av.

Den här nästa delen är spekulation, men när Rei börjar prata börjar Reiko få huvudvärk

eftersom Rei bara är papegojlinjer och förmodligen inte förstår vad den säger Calamity's Memory Altering-effekter tillämpas förmodligen inte på Rei vem som helst Reikos huvudvärk kan vara att hon börjar bli självmedveten att hon är Extra genom att förstå Rei's linjer hur som helst väder effekt av katastrofen eller av hennes natur när Extra Reiko-huvudvärk blossar upp och hon verkar vilja sova bort dem och därmed stoppa processen


Calamity är utformad så att det är nästan omöjligt att upptäcka vem Extra var förrän allt är över, eftersom människors minnen och officiella register ändras.Den enda skillnaden som det aktuella året hade under alla föregående år var att Mei Misaki hade makten att se Dödens färg.

Under anime demonstrerade hon denna kraft med bilderna där Extra var känd. Mei kunde se dödens färg runt Extra, och som sådan kunde hon identifiera Extra, vilket hon gjorde i slutet för att bekräfta för Kichi.

Konstigt nog hade emellertid Mei aldrig stött på Extra med tanke på Extra position i rollbesättningen, med undantag från när eleverna blev galen på Sakitani Kinenkan och beredda att döda Mei (Mei såg Extra innan den slutliga konfrontationen men med tanke på den försämrade situationen hon skulle inte ha kunnat konfrontera Extra eller prata med Kōichi). Motåtgärderna gjordes aldrig medvetna om Meis makt även efter att hon fick existera.

Det finns också en annan aberration. Calamity förändrar normalt minnen; emellertid ändras inte Kōichis farfar minne på grund av att han lider av demens.

Han är den enda karaktären som bor i Yomiyama men fortfarande minns [Extra's] död. Detta beror på att hans demens strider mot hans förbannade förändrade minnen.

Källa: Ryouhei Mikami - Trivia

På grund av det faktum att

Ritsuko och Reiko låter lika, Kōichi kunde ha gått igenom det eftersom Ryouheis demens fick honom att förvirra mellan Ritsuko och Reiko.

För dem som trodde på katastrofen, särskilt de i motåtgärder, kan detta ha varit en ledtråd. Men eftersom Kōichi bara hade anmält sig hade motåtgärderna inte rätt tid att intervjua och förbereda honom, och därmed lärde sig Kōichi inte om katastrofen förrän långt senare. Vidare hade motåtgärderna redan förberett rätt antal platser och hade Mei spelat rollen som "den som inte finns" långt innan Kōichis inskrivning på skolan.

6
  • (Om läsaren nådde så långt in i svarssektionen, kommer jag inte att hålla tillbaka spoilermärkningen längre ... XD_) Kunde inte papegojan också betraktas som en ledtråd? Jag trodde jag läste någonstans något om saken ...
  • @Mindwin du har rätt, jag glömde bort det, undersökte lite om det och lade till det, det verkar vara en annan ledtråd som inte behölls förrän Extra utvärderades
  • Det är intressant att du inte tar med det jag uppfattade som en av nyckelraderna i det sista avsnittet i den här listan: Vem har någonsin hört talas om [jobb]?
  • @Jan menar du assistentjobbet? Jag kanske har missat den raden och att jag inte vet nog om japansk kultur tyckte inte att positionen var konstig
  • @ Memor-X Ja den där. Jag menar, det är den enda anime jag såg (och kommer ihåg) som hade en och jag älskar skollivets genre. Ser jag tillbaka, borde det ha slagit mig som konstigt.

Reikos huvudvärk kunde också ha varit från alla Ritsukos frågor när de satt vid bordet, hon sa att hon inte kom ihåg det. Hon kunde ha försökt svårt att komma ihåg vilket som utlöste huvudvärk. Inklusive Rei och hans linjer också. Men det är också ett slags stretch.

I avsnitt 8 pratar också extra med mannen på stranden (ledsen för min brist på namn) och han säger att han kunde ha svurit att han såg henne nyligen, följt av honom och sa att han bara deltog i begravningar nyligen och den extra hade dött bara några år tidigare (nyligen).