Anonim

Endeavors Hell Flame Quirk och sällsynt genetisk mutation | My Hero Academia

Det har alltid varit mycket spekulationer om att Dabi är Endeavors son. Men igår såg jag en min hjälteakademi Youtuber som sa i den senaste mangan (# 202) var starkt antydd så. Vad hände i den senaste mangan? Är Dabi Endeavors son?

0

Det finns fortfarande ingen bekräftelse och inte heller enligt min mening tillräckligt med information för att hoppa till en slutgiltig slutsats. Men med tanke på de långvariga rykten och teorierna kan jag tänka på vad YouTuber menade med en "stark ledtråd".

Jag har försökt att hålla spoilrarna för den nuvarande bågen minimala i följande svar, så den faktiska plot av bågen har inte nämnts. Det borde vara tillräckligt för att underlätta din nyfikenhet, men jag kan avslöja mer för dig om du vill.

Informationen som avslöjas i kapitel 202 handlade om:

Endeavors äldste son, Touya. I ett tillbakablick från Shoutos perspektiv ser vi Endeavour hävdar att Touya hade eldkraft större än hans, men att han ärvde sin mors svaga konstitution. Han fortsätter med att säga att Touya var nästan perfekt, men inte tillräckligt. Och att Shouto skulle vara den som lyckades med sina ambitioner.

Om varför detta kan stödja teorierna om att Dabi är kopplad till Endeavour:

Vi har sett Dabi som kapabel till mycket eldkraft, både under Forest Training-bågen och i slutet av föregående båge (kapitel 191). Dessutom, i den sista panelen i # 191, kommer Dabi ihåg en hjälte som heter Snatch (som han förmodligen dödade). Snatch skriker på honom om han någonsin hade "slutat tänka på hur deras familjer känner sig", till vilket Dabi kommenterar "Haha .. Jag blev galen och tänkte på det". Detta kan hänvisa till hur han kände sig som en del av Endeavors familj.

0

Kapitel # 290 i serien bekräftade äntligen vad många Dabi-fans har tänkt hela tiden. Framför både Enji och Shoto (Endeavors yngre son) avslöjade Dabi sitt riktiga namn, Toya Todoroki.

Todoroki-Dabi teori