Anonim

Killar förvandlas till pinups

I min barndom (omkring 8-14 år sedan) minns jag att jag läste en manga om ett litet kungarike runt Mellanöstern där ledaren inte är en kung utan en drottning. Mangaen följer ungefär fyra prinsessor. De fyra prinsessorna är systrar. Saker jag minns om prinsessorna:

  1. Den första prinsessan (som senare blir drottningen) är gift med den andra prinsessans pojkvän. Senare hade de en son. Hon avvisar sin son eftersom en pojke inte kunde ärva tronen i det riket. Hon har långt hår och en lång figur.
  2. Den andra prinsessan gifte sig med en adelsman från ett annat land och lämnade sitt kungarike. Senare dömdes hon till döden efter att ha misstänks ha haft en affär. Hon har lockigt hår och stora ögon.
  3. Den tredje prinsessan väntar på sin älskare (som jag minns är en slav) tills hon blir gammal. Hon har långt mörkt hår och spelar musikinstrument (jag minns inte vilket instrument).
  4. Den fjärde prinsessan är älskad av God of War och har problem med riket. Hon anses vara kort av sina systrar och har vågigt hår. Hon utvisas från kungariket men jag minns inte varför.

Jag kunde inte minnas titeln på denna manga. Snälla hjälp mig om någon av er vet om det.

Dess Fyra döttrar till Armian.

En gång i Armian väntar Re-Manu XXXVII på hennes död. Som det går i flera år i historien förutsade den döende drottningen ödet för sina fyra döttrar. Spådom som skulle leda dem mot deras öde och betydelse för att avgöra efterträdaren för att styra Armian.

Den vackra Swarda är öden att gifta sig med en tronman i Persien. Den smarta och lugna Aspasya kommer att möta en stor historieledare.

Men ödet har sin egen plan att lura med sitt öde. Den första och den fjärde dottern har sina öden intrasslade, för att båda ärva titeln Re-Manu. Det kan inte finnas ett land med två ledare, så man måste vika för en annan. Och naturligtvis kommer det inte att vara den kallhjärtade och ambitiösa Manua att ge upp kronan, som bestämmer sig för att exilera sin yngsta syster.

Lilla Re-Syahrina måste börja sin resa för att hitta en feniks fjäder för att komma hem, medan berättelsen också berörs av Swardas smärta att bli förrådd av sin älskare och syster, Aspasya-förhållandet med en slav som heter Bahel och den nya Re- Manu som skulle offra vad som helst för att uppfylla sin ambition, och hennes systrar undantas inte.

Beskrivningen du gav för varje prinsessas öde matchade verkligen deras berättelse i serien, varför jag omedelbart påminde om Armian. Nedan är dotterbilden, startad från den äldsta (den första) till den yngsta (den fjärde).


Första och äldsta dotter, Manua, som senare blev nästa Re-manu (Re-manu är drottningstiteln i deras land) efter deras mor, med andra dotters älskare, Rihal (som senare, precis som du sa det, blev far av hennes son).


Andra dotter Swarda. Hon gifte sig med Keser Keses (som fortfarande är släkt med Rihal), som blev kungen i ett annat land (Persien enligt beskrivning). Jag kan inte komma ihåg motivet för hennes död i Keses hand, men IIRC, det hände väldigt snabbt, inställningen var en fest och Keses var ganska berusad. Jag kommer bara ihåg att Keses var riktigt, verkligen kär i Swarda, men hans kärlek tycktes inte vara en återflöde, och det blev kärnan till tragedin.


Tredje dotter Aspasya, med Bahel. Jag glömde detaljerna, men ja, de träffades när de var unga och Bahel var i lägre position som slav. Senare hände många händelser och de är separerade. Bahel blev en man med en mycket viktig status i sitt hemland (jag glömde om han bara var en rik man eller till och med någon med status som kung / kejsare. Men, i beskrivningen sa deras mor också att det är "stor ledare i historien" ), och återförenades bara med Aspasya många, många år senare. IIRC instrumentet Aspasya spelade var harpa.


Fjärde och yngsta dottern, Re-Syahrina, blev senare den sista Re-manu, med vad du beskriver som krigsguden. Jag glömmer hans namn faktiskt, men jag letade och sökte, jag hittade att namnet var Eilius. Jag glömmer vad Gud Eilius var exakt, men snarare än krig är det något mer allmänt som beskriver kaos. Ytterligare sökning, visade sig vara han förstörelsens Gud, enligt denna källa.

1
  • 1 Tack för ditt svar. Det är exakt den jag letar efter. Du är fantastisk. Trots att denna manga publicerades för tjugo år sedan.