Anonim

USA: s militär varnar människor som förbereder sig för att storma område 51

Jag kan inte hitta ett exakt svar eftersom allt jag har hittat är människor som antar vad det kan vara. Har Masashi-sensei någonsin sagt vilken regering som inrättats eller har åtminstone gett oss en ledtråd?

3
  • Kan du utarbeta? Vill du lära känna regeringsstrukturen i Leaf Village, Fire of Fire etc.?
  • @ShayminTack tack jag antar båda. Jag siktade ursprungligen på ländernas regeringsstruktur, men det kommer också att vara bra att känna till byarna. Alla de fem stora Shinobi-nationerna har feodala herrar och Hokages, så de borde ha samma typ av regeringsstruktur ... tror jag.
  • @ShayminGratitude Jag lade "Naruto" eftersom jag hänvisade till hela Narutos värld (eller åtminstone vad vi visas). Det finns några länder som har kungar, drottningar, prinsessor och prinsar och jag vet att de har ett monarkisystem, så jag skulle naturligtvis inte be om det.

Eftersom du bad om författarens kommentarer till regeringen kommer jag att berätta vad en intervju med Masashi Kishimoto där detta tas upp. Den kommer från maj och juni 2006 av Shonen Jump (den månatliga versionen publicerad i Amerika). Tyvärr hade jag inte just dessa frågor, så jag kunde inte bekräfta intervjuens trovärdighet själv, men jag hittade den på flera ställen på internet. Här är det relevanta utdraget:

Shonen Jump: Vi vill veta mer om resten av Naruto-världen --- hur är de normala människorna, hur är regeringarna, är detta hela världen?

Masashi Kishimoto: Världen utanför ninjan är ganska normal. Människor försörjer sig med att driva företag med mera. Konohagakure, byn gömd i bladen, är den militära delen av landet. Hinokuni, eller eldens land, ger Konohagakure en plats att bo, och i gengäld skyddar den bosatta ninjan landet som helhet, liknar en militär styrka.

När det gäller regeringen styr daimyo, eller krigsherrarna, länderna och driver det politiska systemet och byråkratin.

Varje land har krigsherrar på toppen, och dess militär har sina egna ledare. I Amerika har du en president på toppen, men du har också militärgeneralen på toppen av militären. Staterna har mer makt än ninjan, men eftersom daimyo inte samarbetar med varandra antar jag statskupp ganska ofta. Världen är ännu inte solid [skrattar], men det du ser i berättelsen är inte allt i Narutos värld.

Länk till fullständig intervju: http://narutohq.com/masashi-kishimoto-interview.php

Så, vad vet vi om regeringarna i ninjavärlden?

Regeringen i eldlandet

Ildens land har elden Daimyo som sin härskare. Vi ser honom tillsammans med det andra stora landets daimyo under det fjärde stora ninakriget. Det finns andra herrar förutom Daimyo, men jag tror inte att det är klart hur makten fördelas mellan dem. Daimyo kunde hålla det mesta av makten eller så kunde han vara en galning. Jag förväntar mig att en av dessa klassificeringar av regeringen kan vara lämplig: aristokrati, monarki eller oligarki.

Regeringen i Hidden Leaf Village

Regeringen för Hidden Leaf Village består av Hokage, byns äldste, en rådgivare och Jonin-rådet. Jonin-rådet, äldste och Daimyo har alla en del i valet av Hokage. Hokage har det mesta av beslutsfattandet, men hans / hennes rådgivare och de äldste kommer att ge råd. Jag skulle klassificera Hidden Leaf Village-regeringen som en oligarki.

Regering i Hidden Rain Village

Hidden Hidden Village's regering (under Pains styre) är ett mer intressant exempel. Smärta är den enda härskaren i denna by och han är vördad som en gud. Han ses aldrig av byarna och Konan är den som ger meddelanden. Konan är också vördad och kallas en ängel. Denna regering är en blandning av teokrati och autokrati.