Anonim

INGEN GRIP TAPE SKATE

Spoilers om du inte är upptagen.

Jag har aldrig läst Naruto Manga, jag började binge titta för ungefär två år sedan på Hulu och slutligen fångat upp till var anime är.

För närvarande sitter alla fast i den oändliga tsukuyomi utom Naruto, Sakura och Sasuke. På grund av att jag blev upptagen gick jag tillbaka och började titta på alla filmer. Efter Road to Ninja är nästa The Last: Naruto the Movie. Detta verkar ske SÄTT efter allt i TV-programmet.

Är det på grund av att Manga är så långt framåt och det är därför filmen nu skapas?

1
  • K så läs bara en fråga som liknar min egen så jag ändrar den till, om jag vill börja läsa mangan för att komma ikapp med filmen, var är dessa händelser jämfört med mangan>

Först och främst är The Last: Naruto the Movie bara två år efter krigets slut. Jag tycker också att du är okej att titta på The Last: Naruto the Movie redan. Om jag minns rätt finns det bara ungefär en sak du kommer att sakna och det handlar om

Kakashi förvandlas till Hokage

Manga startade någonstans 1999 och slutade redan den 10 november 2014

Avsnittet du är på borde vara ett fyllmedel om jag stämmer. Så det betyder att avsnittet inte är en del av huvudberättelsen. Det betyder att du borde vara i volym 70 eller 71 av mangan. Även om jag stämmer bör huvudberättelsen äga rum någonstans i eller efter kapitel 678, som finns i volym 70.

Så att faktiskt svara på din fråga. Nej, mangan är inte långt före de bestämde sig bara för att göra filmen, mangan slutade för ungefär två år sedan så de bestämde sig för att göra filmen.

The Last: Naruto the Movie är också huvudsakligen fokuserad på Naruto och Hinata och berättelsen om hur de hamnade tillsammans.

Manga är redan över, det slutade i november 2014, så det har gjorts i över ett år nu. Anime har varit mer fyllmedel än kanonmaterial de senaste 2 åren. Det finns lite kanonmaterial kvar för dem att göra efter aktiveringen av den oändliga Tsukuyomi.

1
  • tack för svaret. Jag tittade in i mangan och dagen jag hittade den här började jag på ch. 670 och avslutade vid ch. 700 och t gjorde verkligen saker i perspektiv. Kanske den här säsongen drar de en slutsats men tsukuyomi kom för långt och var ett svagt fyllmedel. Jag skulle hellre ha sett striden som följde och de följande filmerna på två månader i motsats till det fyllmedel de gav oss. Älska er alla andra Naruto-fans gud välsigne.