Anonim

Bee Gees - Du borde dansa

I Boruto: Naruto the Movie ser vi Hachibi dras ut ur Killer Bee, och han antas vara död. Killer Bee's chakra resulterade i mycket mindre piller än vad man förväntade sig. Jag tänkte inte mycket på det eftersom det stod klart att Momoshiki var van vid att konsumera mycket mer chakrapiller.

Men den här gången i anime sugs Hachibi in av Momoshiki helt i svansdjursform.

TL; DR Kan Killer Bee ha glidit förbi Momoshiki och Kinshiki som han gjorde mot Sasuke i Shippuden, med tanke på att Kinshiki är något av en sensorisk typ?

Ja. Killer B lever fortfarande.

Om du tittar på hela filmen, inklusive poängser du Gy ki (8-svansar) drar honom ur vattnet. Som också nämnts på Wikia: Killer B: Boruto The Movie

Efter att de hade extraherat Gy kis chakra och kastat en medvetslös B i en flod för att låta honom drunkna, kommenterade Momoshiki att han inte var imponerad av vilddjurets kraft, eftersom han bara kunde producera några små röda piller med det.

Den lilla storleken på chakrapiller förskådar att försöket att extrahera Gy ki misslyckades och därmed levde Killer B. Detta bekräftas under krediterna.

1
  • Tack mannen. Jag brydde mig inte om att kontrollera krediter.

Jag är ganska säker på att han fortfarande lever för om han dog skulle de förmodligen ha gjort det klart eftersom Killer Bee är en viktig karaktär. Så jag antar att han fortfarande lever, eftersom det inte sa något om att Killer Bee skulle dö ...