Anonim

Ghost in the Shell (2017) - \ "Leader \" Spot - Paramount Pictures

Jag letar efter en gammal anime som jag hittade för någon gång sedan men vars namn jag har glömt. Tänk på att jag bara såg det första avsnittet, men här är de detaljer som jag minns om handlingen och delar av det första avsnittet jag såg.

Berättelsen äger rum på en värld (som kanske inte är jord), mer specifikt på en ö, där en ond trollkarl tillsammans med andra trollkarlar och hans antropomorfa-liknande djurtjänster härskar över en primitiv mänsklighet som förslav dem när de lever i skräck.

Denna onda trollkarl letade efter en värdig arving för att ersätta honom som en trollkarl och medan han ignorerade sin egen fru, började han raida närliggande mänskliga byar för vackra kvinnor som han sedan våldtar för att producera en son som är värd honom.

Det första avsnittet börjar när den senaste arvingen i ett mörkt slott kämpar på en arena för att bevisa sig värdig att gå med i trollkarlarna som visar övermänsklig styrka men ingen magi. När han vann den onda trollkarlen, hans far, kom in i hans sinne och när pojken inte kunde motstå att han inte hade tillräckligt mycket magi för att göra det, dödade den onda trollkarlen honom. Pojkens tränare försökte protestera mot detta senare i trollkammarens kammare men han slutade ilska den onda trollkarlen och han förvandlade tränaren till en pratande varg.

Senare skickade den onda trollkarlen en armé för att plundra ännu en mänsklig by, över den avskyvärda protesten från sin fru, när en ung rödhårig kvinna till sin förvåning stod upp mot armén. Hon erbjöd sig till trollkarlen i utbyte mot att hennes familj och resten av hennes by lämnas oskadd. Trollkarlen håller sitt fynd och tränaren, nu en varg, tar flickan till trollkarlens slott där hon senare våldtas av den onda trollkarlen. Efter att ha tagits till en grotta utanför slottet föder hon två rödhåriga tvillingar (jag glömmer namnen hon ger dem men en av dem hade lite spetsiga öron). Vargen tar det spetsiga örat tvilling och levererar honom till slottet och mamman behåller den andra.

Det är där avsnittet slutar mer eller mindre men det finns en annan detalj som jag minns som borde hjälpa. Under avsnittet bad den onda trollkarlens fru månen (namnet på gudomen som delar namnet på anime-titeln) för att bota sin man för hans galenskap. Månen svarade med visioner av de två pojkarna.

Också anime var engelska dubbad med sub-engelska alternativ.

Jag inser att det med all denna detalj inte borde vara svårt att hitta men jag har inte kunnat hitta det själv och jag kommer inte ihåg namnet på det, så om någon vet vad denna anime är kan du berätta för mig.

1
  • Mhm ... Blå exorcist ?? Har bröderna Err jag vet inte, jag kan ha fel; -;

Det är förmodligen Genma Wars, som är baserad på mangan som heter Genma Taisen. Det verkar passa perfekt till din beskrivning av handlingen och karaktärerna (tvillingbröder, trollkarlspappa, kidnappad mamma osv.). Skål!

I en avlägsen framtid strömmar monster och mänskliga människor över landet, och den härskande onda kungen söker en mänsklig kvinna för att bära honom kraftfulla, tvångsfärdiga arvingar. Non erbjuder sig till den onda kungen för att rädda sin by från Ape Clan raiders och ger honom tvillingsöner, Loof och Jin. Hon och hennes söner förvisas dock av de otacksamma byborna, och Nons följeslagare Nue (en medlem av en Demon-klan förändrad till en varg för olydnad) tar Loof för att uppfostras av sin far, den onda kungen. The Evil One's Queen Parome föraktar dock människor, och hennes illvilja gentemot Loof fördjupas ...

1
  • 2 Välkommen till Anime och Manga. Kan du snälla utöka ditt svar genom att ge en kort sammanfattning av serien och / eller hur den matchar det som frågas? för närvarande som svaret står är det ett länk endast svar där länken går till Youtube vilka videor som kan tas ner utan varning. utan extra information riskerar detta svar att bli ogiltigt