Anonim

NARUTO SHIPPUDEN: CLASH OF NINJA® REVOLUTION 3 (Wii - Akatsuki Moves)

Låt oss ta tillbaka historien, den tredje Hokagen visar Jiraya, Tsunade och Orochimaru sin kallningsteknik. Detta intrigerar Jiraya och han försöker också utföra jutsu utan att göra en blodförsegling med ett djur. Som ett resultat teleporteras han till Mount Myoboku, där paddorna bor. Han tränar där en tid.

Här ligger min första fråga, förrän senare i sin träning hade Jiraya inte gjort en blodförsegling med paddorna, så hur fick han att montera Myoboku för att genomgå sina träningar? Den omvända kuchiyosen ska bara fungera när det finns en blodförsegling med djuret. Att gå till berget Myoboku till fots är en lång och tröttsam resa, så även denna möjlighet upphävs. Så för att gå till Mound Myoboku använde han kuchiyose no jutsu varje gång?

Min andra fråga är vad som avgör vilket djur en shinobi ska binda sig till? Det finns ett brett utbud av varelser som man kan välja mellan, men det måste verkligen finnas någon form av kompatibilitet att vara orolig för. Vad fick Jiraya att bestämma att en padda kallelse skulle vara bäst för Naruto?

Har något som kan underbygga ovanstående punkter nämnts i mangan?

1
  • Den del som du beskriver är 100% fyllmedel. Det beskrevs aldrig i mangan eller något som nämner hur Jiraiya fick sitt blodkontrakt.

Nej, det förklaras inte alls.

Bakgrunden du beskrev är 100% fyllmedel och beskrevs aldrig i mangan, så att använda Summoning Jutsu utan en blodpakt behöver inte nödvändigtvis teleportera dig slumpmässigt.

När det gäller vilket djur som är lämpligt för vilket. Jiraiya bestämde sig till synes att ge Naruto grodakontraktet eftersom han hade kontraktet själv (för att inte tala om att Narutos far, Minato, också hade ett blodkontrakt med grodor).

Jag tror inte att det finns något krav av något slag, men det är bara att gissa. Hela tekniken är dold i mysterium.

Se mitt svar på den här andra frågan: Hur man kallar till ett annat djur med Kuchiyose?

2
  • Jag tror att använda Kuchiyose bara transporterar dig till djuret du har en affinitet för om du inte redan har undertecknat en pakt
  • @AmithKK: Vi vet inte. Det hände aldrig i kanonen Naruto, bara i ett fyllmedel.

Den kallande jutsu liknar ninjutsu i tid-utrymme genom att den förbinder två dimensioner för omedelbar resa. För att detta ska ske måste man göra ett blodkontrakt med en kallelse. Hur detta sker är okänt och oförklarligt, men det konstaterades att jariya hittade den dolda ingången till berget Myoboku och tränade där. Man kan anta att han efter sin träning fick ett kontrakt med paddorna. Han gjorde sedan ett kontrakt för minato och senare naruto. Andra människor kan ha kunnat göra kontrakt som detta liksom orochimaru sågs hitta ingången till ormarnas grotta. Hur tsunaden gjorde ett avtal med sniglarna är okänt (och om det finns mer än en snigel).

När det gäller frågan om kompatibilitet verkar det finnas ett medvetet beslut när man väljer en kallelse, men det hindrar inte undertecknandet av ett kontrakt. Jariya råkade ha eld som fungerade bra med paddaoljan och naruto råkade utveckla vindnatur som råkar fungera bra med paddans vatten men detta upptäcktes ungefär 2,5 år senare efter att han undertecknade kontraktet. Och minato hade till synes ingen karaktär ännu han har fortfarande ett kontrakt. Jag skulle säga att det starkt påverkar ett beslut att göra en kontraktstätning men inte dikterar en försegling.

Och på grundval av jariyas rörelser mellan berget Myoboku och den verkliga världen kan man anta att han gjorde ett kontrakt när han först snubblade på berget och från och med använde den omvända kallelsen för att gå tillbaka för sin träning genom åren.

Precis som hur varje shinobi har en unik natur för Ninjutsu. Alla shinobi har unika kallelser.

Inte ALLA kallelser behöver kontrakt, i Sasukes och Madaras fall kan de kalla till sig djur utan kontrakt. Sasuke placerade helt enkelt sin hök under genjutsu och band haken till slaveri förmodligen efter att ha hittat den på en okänd plats. Jugo leder honom troligen till det.

Madara hittade de nio svansarna under sin resa runt de 5 stora nationerna. Och sätt det under en enkel genjutsu som avgränsar det till ett uppkallningsavtal.

Kanske sasukes kallar inte genjutsu bunden men hans kallelse kan inte prata alls. Bara kishi kunde förklara.

2
  • Du gör flera påståenden som du presenterar som fakta. Har du några bevis på dina antaganden?
  • Varför tror du att det var en enkel Genjutsu?