Anonim

Universitetsexamen senaste nyheterna 2020 Ugc ny uppdatering av sista års tentor | Universitetsexamen förväntat dat

Om Lelouch fortfarande lever efter Zero Requiem (som han antagligen är på grund av utseendet på den tredje säsongen), går han antagligen gömma sig.

  • Vet folk att C.C. var en medbrottsling till Lelouch, eller behandlas hon som Lloyd (i grunden förvärvad efter Lelouchs regim)?
  • Jag kanske har missat något i anime, men i princip skulle C.C. behöver gömma sig med Lelouch, eller kan hon leva som hon brukade utan att bli efterfrågad?

Egentligen C.C. var endast känd av Black Chester-organisationens huvudchefer, av V.V.s organisation och av kungafamiljen som var knuten till Geass.

Å ena sidan visste den närmaste personen till noll alla att han var Lelouch Vi Britannia sedan Schneizel berättade för dem. Baserat på vad de visste om Zero, Lelouch och Suzaku och baserat på Karens reaktion när Lelouch blir dödad tror jag alla som känner C.C. på Black Knights-organisationen vet att Lelouch inte var ond.

Å andra sidan har Geass-organisationen slaktats av Lelouch och V.V. är borta för gott. Jag kan anta att ingen kommer att irritera henne för, ja, de är alla döda. Samma sak gäller Lelouchs mor och far.

Slutsats: Eftersom endast gamla medlemmar i Black Knights-organisationen känner till C.C. finns och vi är säkra på att de inte har någon anledning att följa henne, C.C. vandrar förmodligen och reser över hela världen (eller kanske bara Japan) med Lelouch om han lever, ensam om han inte är, utan att någon stör henne.

Om Lelouch fortfarande lever efter Zero Requiem (som han förmodligen är på grund av utseendet på den tredje säsongen)

Vi vet nu att det inte kommer att finnas en tredje säsong, det tillkännagivna nya projektet är en film som ingår i det alternativa universum som skapades av trilogin som släpptes under det senaste året.

När det gäller Lelouch som lever i den filmen, ja det är sant. Vi får dock inte glömma sammanhanget med detta. Lelouch bekräftades officiellt död av showpersonalen, och det är därför namnet på uppföljaren är "Lelouch of the Uppståndelse", för han kommer att återuppstå från graven.

Så att svara på din fråga om C.C .:

  1. I originalserien lever hon och sörjer Lelouchs död, men hon tröstar sig med att veta att Lelouch har dött för att uppnå sina mål, Zero Requiem. Detta kan ses i den omgjorda epilogen från 2009.
  2. I det nya och alternativa universum lever hon och sörjer Lelouchs död, MEN det verkar som att hon inte är villig att acceptera hans öde och kommer att återuppliva honom. Hur exakt hon kommer att göra det kommer att bli känt när filmen släpptes i japanska teatrar i februari 2019.

Om du undrar över att Lelouch är död har detta bekräftats officiellt många gånger av programskaparna, men inte många engelsktalande fans verkar veta det eftersom dessa intervjuer, den officiella guideboken, live-kommentarerna osv var alla på japanska . Det finns ett inlägg på Reddit som har samlat alla officiella uttalanden och översatt dem, alla med länkar, källor och bilder. Det inlägget visar också att själva anime strider mot kodteorin, det är omöjligt för Lelouch att ha koden. Att gå in i detalj här är för långt borta från din fråga, om du är intresserad kan du läsa Reddit-inlägget.

Jag kommer dock att ge ett exempel på de officiella uttalandena där de bekräftar att Lelouch är död: tweets från showpersonalen.

  • "Innan jag började skriva historien om en person som heter Lelouch, bekräftade jag med Taniguchi-regissören något. Den saken var att slutet på Lelouch blir döden.'
  • "Åtminstone är han medveten om sina synder och betalar för dem med hans död.'
  • "Den här mannen som heter Lelouch kommer att betala för sina synder hans död. Historien följer honom tills han äntligen fattar detta beslut. "
  • "Förmodligen inte den här Lelouch som vi ser i det första avsnittet av serien välj döden. Han skulle försöka något för att undvika det. Han kunde inte , för Nunnally också. Men vi ser honom förändrad i det senaste avsnittet. "

Du kan hitta dessa tweets på deras twitter

Min gissning är att Lelouch kan ha varit på vagnen också.

Jag tror det för att Lelouch hade fått sin fars kod sedan han sa att han skulle ge Geass till alla människor i världen. Eftersom bara en person med kod, till exempel C2, kunde ge Geass, kan det betyda att Lelouch var tvungen att dö så att han kunde komma tillbaka odödlig som C2 och ge koden till alla. På det sättet kunde de två leva lyckligt.

Dessutom, i det sista avsnittet ser vi C2 lite orolig för Lelouch som säger, 'Lelouch, priset för vad du ska göra' [med hänvisning till att döda sig själv]. Jag tror att hon var orolig för att Lelouch skulle försöka bli odödlig. Så Lelouch lever vidare, även om jag tvivlar på att Suzaku Kururugi vet om detta.

3
  • Kommentarer är inte för längre diskussion; den här konversationen har flyttats till chatt.
  • Vem är "Sousuke Kurarugi" medan du reviderar detta? Menade du Sousuke Sagara & Suzaku Kururugi? (eller bara endera?)
  • @AkiTanaka. Jag menade bara Suzaku Kururugi. Jag har redigerat