Anonim

雙語 Nr 3 översvämning passerade tre raviner, 300 000 människor evakuerar, konstgjorda översvämningar, bybor klagomål

Nära slutet gjorde Aramaki en överenskommelse med premiärministern om att "offra" avsnitt 9 i utbyte mot att justitieministeriet vidtar åtgärder mot partis generalsekreterare. Vad jag inte förstår är varför avsnitt 9 måste "offras". Premiärministern ville inte störa valet i underhuset och justitieministeriet ville ha kredit för åtalet, men allt detta kunde ha uppnåtts om avsnitt 9 helt enkelt fortsatte att ligga lågt och överlämna sina bevis och kredit till ministeriet av rättvisa. Vilken fördel var det att försöka eliminera avsnitt 9?

I avsnitt 24 antyds det starkt att avsnitt 9 (inte medlemmarna) bildas av premiärministern själv och avsnitt 9 (dvs. Aramaki) bara rapporterar till eller tar ordning från antingen inrikesministern eller direkt från premiärministern själv. Detta är anledningen till att Aramaki omedelbart kallas in av inrikesministern att träffas på premiärministerns bostad i avsnitt 24 när läckan råkar diskutera situationen.

Den andra saken att inse är att avsnitt 9 kom till misstankar om Yakushima-engagemang ganska sent. Yakushima och hans kabal höll definitivt koll på avsnitt 9 från mycket tidigt, med tanke på hur snabbt sektion 9 hemlig operation (genomförd i avsnitt 23) läcker ut till media strax innan avsnitt 9 försöker göra ett steg på Yakushima .

Så om du tar hänsyn till dessa saker är det vettigt varför Aramaki gick till premiärministern och varför avsnitt 9 slutade upplösas. Det är i grund och botten för att avsnitt 9 inte kunde verifiera Yakushima-inblandning i ärendet till nästan slutet. Som ett resultat hade avsnitt 9 inte tillräckligt med tid eller fönster för att hålla koll på Yakushima själv. Därför kunde de inte förhindra eller förutsäga läckan. Därmed också fånga dem överraskad. Om de tidigt kunde kontrollera Yakushimas inblandning och hålla koll på honom, skulle det troligen inte ha varit upplösning av avsnitt 9. Eller så skulle åtminstone situationen ha gått annorlunda ut.