Anonim

Unlim500 / Drag Racing i Dmitrov, Ryssland. \ "Verkliga Ryssland \", avsnitt 52

Vid deras första möte på en tidslinje som senare återställdes sa Emilia till Subaru att hon hette Satella. Vi fick sedan reda på, efter den första (eller andra?) Återställningen, att det är namnet på den avundsjuka häxan, och något av en förolämpning att kalla någon annan Emilia reagerade dåligt när Subaru kallade henne med det namnet efter en återställt och de hade ännu inte träffats.

Så varför sa Emilia till Subaru att det var hennes namn första gången?

3
  • I avsnitt ... 11 tror jag (jag skulle behöva kontrollera), Subaru reflekterar över varför någon skulle använda Jealous Witchs namn och verkar komma till slutsatsen att hon kanske inte vill vara en del av den kungliga och använder det namnet för att driva bort människor.
  • Det kan vara hennes sätt att testa om Subarus behandling mot henne skulle förändras om hon gav honom den avundsjuka häxan, men Subaru vet inte om det, han hade inte gett henne en reaktion som hon ofta får på grund av hennes likhet med häxa ... bara min teori ändå ..

Klockan 11:00 i avsnitt 8.

Beatrice förklarade den avundsjuka häxan för Subaru när han pratade om Subarus "Witch Smell" i biblioteket. Beatrice säger att bara galna människor låtsas vara den svartsjuka häxan. Plötsligt räknar Subaru ut anledningen till att Emilia låtsades vara "Satella".

Det beror på att hon inte ville att någon annan skulle engagera sig i Throne Fight, med sitt speciella utseende, att låtsas vara den svartsjuka häxan är det snabbaste sättet att skrämma bort människor.

Men planen misslyckades faktiskt eftersom Subaru är en man från en annan värld där sagorna om den avundsjuka häxan inte finns.

1
  • 3 Ja, det såg jag också, men det är Subaru tar det, inte nödvändigtvis den verkliga anledningen till att hon gjorde det, vilket är vad jag försöker ta mig till.

Som det avslöjades i avsnittet om prinsessvalet, behandlar alla i slottet och staden henne redan fel för hennes likhet med Satella. Emilia verkar inte ha trott hur subtil Subaru var, så hon fejkade namnet och tappade efter att hon sa att hon trodde att hans reaktion skulle vara negativ. Vid denna tidpunkt tittade Puck på Emilia med misstro och sa till henne att hon hade dålig smak som i ett försök att mäta honom. Detta visar att Emilia var uppmärksam på det faktum att Subaru inte förstod sitt land: Satella som häxan måste vara allmänt känt för medborgarna.

Frågan är då varför hon aldrig sa till Subaru att hon ljög, och jag vet inte det svaret eftersom han dog och var tvungen att starta om. Jag tittade bara på avsnittet igen och när hon avslöjade för Subaru att hon var halvälva hade han ingen reaktion, vilket fick henne och Puck att få en negativ reaktion, eftersom de flesta åtminstone skulle börja ansluta prickarna.

Åh vänta, jag ska svara på min egen fråga, hon var beredd att berätta för henne vad hon egentligen heter om han hade överlevt att gå i bytet, vilket han självklart inte gjorde: ärendet avslutades.

Jag tror att antingen Emilia har något förhållande till Satella eller att pucken definitivt har något förflutet med Satella (naturligtvis vem skojar jag ... Jag menar att puck är hennes mamma). Du kanske minns i avsnitt en puck frågade Emilia anledning att presentera sig som Satella och kommenterade senare att hon verkligen har hemsk smak.

Eftersom Satella namns anslutning är en hemlighet för endast Emilia och puck så avslöjar det hennes smak mot Subaru när hon presenterade sig som den som alla hatade men i verkligheten är det något som ligger mycket nära henne. Eftersom Subaru var ny i stan kunde hennes medvetande ha blandat sig med de saker hon älskar när hon såg Subaru.

Och efter uppståndelsen när hon blev arg på Subaru passar och kallade henne Satella var det normal reaktion som hon skulle ge någon att passa in i människor.

Och förklaringen till att Emilia blir arg på Satellas namn kan vara att hon inte blir arg på människor som kallar sin häxa Satella utan uttrycket som folk gör på henne medan de säger att det gör henne ledsen.

PS - Jag vet inte om jag kan förmedla detta till er. Och jag kan ha rätt eller helt fel. En chans på 70-30 ...