Anonim

Eleventyseven - All the Doubt in Town LYRIK

I anime reinkarnerade Kabuto Asuma, Dan, Hizashi etc från Konoha för att slåss mot de allierade Shinobi-styrkorna. Tidigare reinkarnerade Orochimaru den 1: a och 2: a Hokage för att slåss mot den 3: e. Varför reinkarnerade Kabuto inte de fyra för att slåss mot alliansen? Kunde de inte reinkarneras igen eller var det inte en del av Tobis plan?

2
  • Detta besvaras här.
  • Ja. Förmodligen en kopia.

Egentligen kan Kabuto inte återuppliva den 1: a och 2: a Hokage bara för att Hiruzen Sarutobi (3: e) förseglade bort dem med Dead Demon Consuming Seal.

Medan anledningen till att Orochimaru kan återuppliva de två är att han slet demonen (Shiki Fuujin) som förtärde deras själar i Naruto kapitel 618, sida 4.

Det beror på att Edo Tensei bara kan återuppliva själar som finns i de dödas värld.

De fyra Hokages förseglades i dödsgudens mage. Därför återupplivades de först efter att Orochimaru släppte Shiki Fuujin.

Förra gången första och andra hokage reinkarnerades, förseglades de med hjälp av dödsskyddstätningen av den tredje hokagen.

Den fjärde hokagen förseglades tillsammans med den nio tailed räven med samma tätning.

En av förutsättningarna för reanimeringsjutsu är att målet shinobi inte kan förseglas.

Eftersom de fyra hokagerna var förseglade kunde kabuto inte reinkarnera någon av dem.

Senare visar Orochimaru dock att de själar som fångats i dödskördarens mage kan förverkligas och därmed reinkarneras var och en av hokagerna.