Anonim

TRICKLE DOWN TEORY för UPSC / IAS / IPS / CSE / IIT / IIM / JEE / CAT / MBA / BBA / BE / NIT / SSC / HSSC studenter 2020.

Mitt i Den mörka turneringen, Yusuke Urameshi får till fullo ärva Genkais kraft Spirit Wave genom att absorbera en boll energi från henne.

Denna process förvandlas emellertid till en obehaglig rättegång för Yusuke, som nästan dödar honom, och håller honom fördubblad i extrem smärta under en lång tid, så mycket att hans Andedjur, Poo, också har ont och flyger till honom till försök att hjälpa.

Min fråga är, varför är det så smärtsamt att lära sig och absorbera denna kraft?

Andenergi är en del av ens livsenergi, som en förlängning av ens själ. När Genkai överför sin andenergi till Yusuke för att lära honom tekniken är det otroligt smärtsamt för honom att få en så överväldigande mängd energi / själ på en gång eftersom hans kropp tar tid att anpassa sig till de nya nivåerna av energi.

2
  • Man skulle då tro att Genkai skulle uppleva samma smärta
  • @TylerShads Jag skulle tro det också, men det finns några saker som kan motverka det. Först kan hon ha delat upp det långsamt, över några år, och möjligen gjort det länge tidigare. För det andra, att förlora det är inte som att vinna det. I en kamp kan de använda nästan allt, små konsekvenser, men Yusuke hade en förseglad flaska som redan var full innan Genkai skjutit in flera gånger mer än sin kapacitet i den. han var tvungen att spendera dagar på att förhindra att flaskan splittrades under sitt eget tryck och kraftigt ökade storleken. Det förväntas vara smärtsamt.