Anonim

Naruto, Naruto Shippuden, Naruto The Last | Karaktärer Evolution!

Jag tittade på Naruto Shippuden, avsnitt 35 till 45, och det sägs många gånger att Narutos hud brinner när den är under Kyuubis chakraeffekter. I dessa avsnitt ser vi Narutos hud rivs av av Kyuubis mantel när den förvandlas till fjärde svansar.

Varför har Naruto fortfarande kläder efter att Yamato har återvänt det 4-tailed tillståndet? Om Kyuubis chakra förstör vad som ligger under manteln, borde inte Naruto vara naken efter Yamatos jutsu?

2
  • eftersom de inte kan visa en helt naken Naruto !!!
  • Frågan om kläder har alltid varit ett tomthål i Naruto. Jag tror att för att hålla showen familjevänlig och lämplig för målgruppen verkar kläder alltid vara orörda.

Vad du beskriver är biverkningar av vad som faktiskt händer; att utsätta sig för en bijuus ofiltrerade chakra kostar inte användaren billigt.

Jinchuriki-formerna varierar, men i huvudsak betraktas värden mer som ett endoskeleton när man omvandlar bortom version 2 till partiellt och full-tailed beast-läge. Ett hölje av chakra omger jinchuriki som är i form av (eller är en del av formen) av svansdjuret inuti. Från det är det självklart att deras värd är under chakraslagren, ganska välklädd.

1
  • 1 Om jag minns rätt nämndes det av Jiraiya att Bijuu-chakrat faktiskt "bränner" Naruto i den utsträckning att vi ser hans skinn skalas av och förvandlas till aska. Den röda färgen på Bijuu-formen beror på att hans blod blandas med Bijuu-chakrat. Naturligtvis, med Kyuubi chakras helande krafter, kan hans hudceller regenerera men det finns ingen anledning för hans kläder att regenerera också förutom familjesensur.

Det här är min förståelse i frågan.
Kyuubis chakra förstör något som är i kontakt med det om de har chakra. Eftersom kläderna inte är en levande sak och inte tar emot något chakra från var som helst och inte har ett chakraflöde i det kommer det att stå oskadd. Men huden har chakrapunkter och ett flöde av chakra, så Kyuubis chakra-kappa kommer att ansluta sig till det och eftersom huden inte är tillräckligt stark för att hantera och kanalisera Kyuubis ofiltrerade chakra kommer den att brinna bort.

2
  • Har du några källor till detta?
  • 1 som jag sa, detta är min förståelse för detta. bara en åsikt. borde ha lagt upp det som en koment