Anonim

ORBS OCH INTERDIMENSIONELL ASPEKT AV PLANET X

Jag är förvirrad. Kan någon snälla ta en titt på den här videon som påstås visa de engelska och japanska versionerna av Code Geass Ending och berätta om den är riktig eller falsk?

Det här är falskt. Såvida inte någon kan peka mig på dvd / blu-ray-versionen hittar du den här. Definitivt inte original sändning. Vidare verkar konsten lite av att vara Lelouch, (hakan är lite skarp). Chansen är stor att detta splitsas in från en annan anime.

P.S. - Inte partiskt svar, eftersom jag personligen tror att han levde på grund av Lelouch of the Rebellion-filmen de jobbar med, liksom den populära kododödligheten.

1
  • Det är också värt att notera att när jag såg den japanska originaldubben med undertexter, såg ingen sådan scen upp.

Den videon är väldigt falsk.
Det visades vara ett fläktproducerat år sedan.
Det finns många sätt att se att det är falskt:
Zoomen på hans ansikte var av fruktansvärd kvalitet.
Sändningsstationens logotyp försvann under zoomningen.
Det fanns ingen musik under zoomningen.
Folk kollade det japanska slutet och zoomen var inte där.
Det var mycket misstänkt att denna extra scen inte fanns någonstans utom på youtube-kanaler för människor som (falskt!) Hävdade att Lelouch levde.
Hur fick de det?
Varför är det de enda som har den här scenen?
Varför tappades det?
Etc.

Epilogen VAR omgjord, dock, men inte så här.
De skapade en ny epilog för Blu-ray med Zero Requiem, den släppte den ofta missförstådda vagnscenen och ersatte den med C.C. berätta för publiken och uttryckligen berätta att Lelouch verkligen är död.
Här är här ord: "En ung man dör. Han hade makten att förändra världen, att skapa en ny ordning. Världen fruktade honom, hatade honom. Men jag vet att han dog med ett leende i ansiktet. Endast de som har förverkligat sin dröm kommer att verkligen förstå den känslan av fullständig tillfredsställelse. Så detta är ingen tragedi. Och när jag känner mig ledsen eller gråter på natten sjunger jag en sång. En sång som man skapar. Noll Requiem! "

Du kan se den nya epilogen här: https://streamable.com/d8dji
Lägg märke till skillnaderna: inte bara en zoom, utan faktisk ny konst av mycket hög kvalitet (och mycket vacker), verklig musik och C.C.s röstskådespelerska som pratar med oss!