Anonim

Ghost in the Shell 「GMV / Montage」 - Snake Eyes

Jag minns att jag såg några avsnitt av denna anime, som var en actionanime som innehöll vapen.

I en av episoderna fastnade de två huvudpersonerna (en man med svart hår och en blond kvinna, båda tonåringar tror jag) på en kapad buss tillsammans med många andra människor. De två huvudpersonerna hade kommunikation med någon form av huvudkontor. Jag tror att det fanns ett hot mot bussen som sa att om bussen skulle sakta ner eller stanna, skulle den sprängas. Därför kunde inte bussföraren sakta ner och var tvungen att gå snabbare och snabbare, och när bussen närmade sig ett hörn kunde de inte svänga. De två tonåringarna tänkte dock samla alla människor på ena sidan av bussen och använda sin vikt för att få bussen att luta sig och svänga.

I ett annat avsnitt tror jag att de två tonåringarna var på väg till skolan, men de stannade halvvägs på ett lager eftersom ett gäng robotar kom ut någonstans och började skjuta på dem. Tonåringarna bestämde sig för att gömma sig bakom lådor / lådor. De drog sedan ut sina vapen (som de var mycket bra på att använda) och började skjuta på robotarna, men det var inte riktigt effektivt. Där och då tror jag att det var den manliga karaktären som gjorde något och sköt Allt robotarna precis i robotens mun, vilket gjorde att alla robotar exploderade och skapade en scen för de två tonåringarna att fly

I ännu ett avsnitt (och det sista jag kan minnas) var de på ett plan och de fick reda på att en av deras vänner hade saboterat dem. Något intensivt samtal gick ner, och den där vänen bestämde sig för att hoppa ut ur planet (säkert, för den vänen planerade det hela, så hon hade på något sätt fallskärm).

0

Det låter som Hidan no Aria (Engelsk titel: Aria The Scarlet Ammo) förutom att flickan (Kanzaki H. Aria) har rosa hår istället för blont hår (håret var ursprungligen blont, dock). Båda huvudpersonerna är skickliga med vapen, eftersom de är studenter vid Tokyo Butei High, där studenter utbildas för att bli Butei (Beväpnad detektiv).

Avsnitt 3 i serien innehåller en busskapning, där bussen skulle sprängas om den skulle sakta ner eller stanna. Men delen om att luta bussen med vikten på alla människor på bussen förekommer inte i denna serie. De satt inte fast på bussen från början, men de tog faktiskt uppdraget att rädda alla på bussen. De satte sig dock på bussen för att leta efter bomben.

Den andra halvan av avsnitt 1 i serien presenterar en scen där de två huvudpersonerna var inne i en valvbox inne i ett lager, när någon fjärrstyrd Segway monterad med vapen kom och sköt på dem. Den manliga huvudpersonen T yama Kinji (efter aktivering Hysteri-läge, ett speciellt tillstånd som löper i hans familj) sköt i munens munstycken och fick dem alla att explodera.

Avsnitt 4 och 5 är där de två huvudpersonerna fick reda på det Gruva Riko, en av deras vänner i skolan, var faktiskt den skyldige bakom de tidigare incidenterna i avsnitt 1 och 3. De hade några skjutningar i planet och Riko flyr från planet genom att öppna ett hål på sidan av planet med sprängämnen och vrida hennes kläder i en fallskärm.

0