Anonim

De fem stora världsreligionerna - John Bellaimey

I Fairy Tail har alla drakar namn, som Fire Dragon, Igneel. Men jag kommer inte ihåg att någon nämnde namnen på Thunder Dragon eller Poison Dragon i anime. Vet någon vad de heter?

Laxus och Cobra är Andra generationen Dragon Slayers, så de lärde sig inte Dragon Slayer Magic av en Dragon. Därför nämns aldrig Thunder och Poison Dragons (dessutom existerar de möjligen inte alls).

De från andra generationen Dragon Slayers har fått Dragon Lacrima implanterat i sina kroppar, vilket ger dem möjlighet att använda Dragon Slayer Magic. Eftersom de inte lärde sig sina förmågor av en drake, anses de vara konstgjorda Dragon Slayers.

2
  • 2 Men hur fick de Dragon Lacrima i första hand? Hämtades den från en drake?
  • Det har aldrig förklarats ... Den enda kända informationen är att en Dragon Lacrima är en sällsynt och extremt dyr Lacrima som ger individer artificiell Dragon Slayer Magic när de implanteras. (Det är vad du hittar skrivet här)

Dragon lacrima kan bara extraheras ur drakarna när de är döda, så tekniskt sett fanns en åskdrake och en giftdrake, men de var troligen på väg att dö, eller redan döda, så lacrima kunde extraheras och placeras i deras kroppar.