Anonim

DAL II OST - Gabriel March & Rondo [RDJ Remix]

Det finns en anime som jag redan har sett som berättar baserat på den manliga huvudpersonens synvinkel (inte en oranyan). Till exempel är Ano Hana, Clannad, etc. Och mycket mer anime med den viktigaste kvinnliga huvudpersonsperspektivet.

Jag letar efter ett annat exempel på anime (plot mer benägen i romantik) där berättelsen är benägen med ett huvud oranyan ("manlig tsundere") manlig huvudpersons synvinkel (eftersom jag tycker att de är sällsynta, eller om jag bara inte har sett så mycket anime-serier), inte med den kvinnliga karaktärens synvinkel som är kär i en oranyan manlig huvudperson. Finns det ett annat exempel på denna typ av anime (ja, förutom Sora no Manimani om jag har rätt i att Saku var typ av oranyan)?

7
  • Det är inte en anime, men i Sadamoto Neon Genesis Evangelion manga, Shinji är gränsöverskridande tsundere.
  • @xjshiya kan du vara lite mer specifik? Din fråga är för närvarande lite vag och inte så omfattande. Vänligen konsultera denna meta för frågor som denna.
  • @Krazer, bara ett exempel på en anime där huvudpersonen är man och en tsundere. Tsundere karaktärer är mer benägna att kvinnliga karaktärer som jag märkte.
  • Rimligt räckvidd? Diskutabelt. Vag? Inte alls. 1. Man 2. Protagonist 3. Tsundere. Vad är vagt?
  • Betydelsen av "tsundere" för typiskt för kvinnor och "oranyan", vanligtvis för män, kanske inte är direkt uppenbar för vissa. Vanligtvis manliga "oranyan" karaktärer varierar mycket under seriens gång, jämfört med kvinnliga "tsundere" karaktärer, så det är ibland svårt att identifiera dessa egenskaper (Naoki Irie vs. Yuu Matsuura) om du inte har tittat på eller läst mycket av anime och manga. Så jag tycker att det är bäst att definiera den rimliga uppsättningen kriterier när man ställer dessa typer av listfrågor så att vi inte avskaffar potentiella nya och nybörjare vill försöka svara på frågor som dessa.

Av mitt huvud är det Nodame CantabileChiaki är huvudpersonen och den centrala POV-karaktären i serien.Han berättar och har ofta den "interna" rösten när han interagerar med andra människor. Han börjar med att vara kall mot Nodame och blir sedan varm mot henne.

Även om det inte är från hans POV, Li Syaoran från Kortfångare Sakura (inte Syaoran från Tsubasa Chronicles) kan betraktas som oranyan, genom hans behandling av Sakura.

Åh, och Naoki Irie från Itazura na Kissockså.

4
  • Under hela tiden utvecklades jag även om denna anime kring Nodames synvinkel (på grund av titeln). Jag ska kolla upp det.
  • @xjshiya det börjar med Chiaki, åtminstone den första säsongen. Senare årstider av det är mer fokuserat på dem som ett par.
  • Varför ingår de två sista serierna i detta svar om serien inte ens är från deras POV?
  • @atlantiza eftersom den här frågan slogs samman med en annan och den ursprungliga frågan inte bad om en POV