Anonim

Den fullständiga berättelsen om Itachi Uchiha - En riktig hjälte

Jag vill bara veta om den här mangapanelen bara är ett fel för i Itachi Shinden-romaner fanns det egentligen ingen bekräftelse på den verkliga poängen mellan Itachi och Izumi.

Svårt att säga. Beror på hur du definierar "flickvän" av kärlek.

Om kärleken du pratar om är den typ av kärlek där han skulle välja henne över hela världen, då nej. Om det är den typ av kärlek där det innebar att välja den förra mellan att förhindra ett nytt krig, även om det innebär att behöva döda henne; eller att vara med henne oavsett vad, då ja.

I Itachi Shinden: Book of Dark Nightkan följande läsas:

Jag bestämde mig för att Izumi skulle vara först Genom att själv döda henne, torkade han bort det sista av sitt tvekan tveksamheten av oavslutade affärer med klanen, av känslor.

Itachi var tveksam. Så som jag tolkar det anser Itachi verkligen Izumi som en del av sitt liv eftersom han tänkte på Izumi som ett hinder att övervinna. Han placerade henne i en Tsukuyomi där hon bodde i ålderdom tillsammans med Itachi, hade och bildat en familj tillsammans innan hon dog, både i drömmen och i verkligheten. Om han inte hade några känslor för henne skulle han lätt döda henne men han sträckte sig så mycket för att ge henne en fredlig och smärtsam död med hänsyn till hennes egna känslor gentemot honom.

Med detta tror jag att det kan sägas att Itachi åtminstone anser att hon är någon viktig för hans liv. Oavsett om han verkligen älskade henne eller inte på ett romantiskt sätt beror det nog på hur du definierar kärlek.

De var inte flickvän och pojkvän men de sågs dock av sina kamrater som ett par.