Anonim

Låt oss spela Terraria (PS3) del 25 - Obsidian-jordbruk och en ordentlig upplevelse nere i underjorden!

Det verkar som om det är en rutinmässig strävan efter skolan att Gremory kallas genom sina flygblad för att göra djävulska saker som fotmassage och hävda de döda som sina bönder.

Bortsett från kallelsen som visas i Ep. 1 (när Rias kallas för att göra anspråk på sin bonde) och den betande Azazel ger Issei, visas inte i anime vad som belönar demonerna. Det nämns mot slutet av den andra säsongen att Gaspar får ut mesta möjliga av kontrakt än någon av dem.

Vad får de av dessa demoniska kontrakt? Och hur exakt hjälper det att fullgöra kontrakt en demon att rankas?


Sidanot: Jag har bara sett anime, men svar uppmuntras att komma från alla media.

1
  • IIRC de fick pengar överförda till sitt konto.

Demonkontraktbelöning

Citat från High School DxD roman Volume One.

Jobbet går så här:

Först kallas vi till och sedan gör vi ett avtal med dem.

Efter det uppfyller vi deras önskemål.

Som pris får vi ett pris som passar för just den önskan de gjorde.

Det kan vara pengar, ett objekt och till och med deras liv.

Tja nyligen, det finns inga entreprenörer som skulle använda sitt liv för att göra en önskan. Även om det fanns en sådan person, om priset de gav inte överensstämmer med önskan de önskar, kommer önskan inte att beviljas. Enligt Buchou är

Så vad demoner får från ett kontrakt varierar beroende på kontraktet. De kan få vad som helst, beroende på avtalet.

Nivå upp

När det gäller "nivå upp" är jag inte säker på vilken typ av nivå upp du menar, men vad som har visats i historien hittills är att en demon kan bli igenkänd som sagt av Rias (även från Volume One).

Eftersom detta bara ökar antalet tjänare ökar det inte antalet mäktiga djävlar. Så djävulerna lade till en ny regel. Chanser eller möjligheter gavs till kraftfulla reinkarnerade djävlar, med andra ord djävlar som reinkarnerades från människor. Reinkarnerade får också peerage om de är kraftfulla.Därför finns det många djävuler i människans samhälle. Det finns också djävlar som jag som också kom till det mänskliga samhället. Ja, du kanske inte har lagt märke till det, men du har förmodligen gått djävulerna ett par gånger när du gick

Den exakta mekanikern bakom den är inte tydlig, men det som var klart är att Rating Games är en av metoderna för att "nivåera upp" eftersom det är lätt att bli igenkänd om du kan bevisa din styrka. Detta är också metoden som används av Issei.

När det gäller huruvida man kan göra en demon erkänd för att göra kontraktsjobb med människor och "nivåera upp" är det inte klart men det är förmodligen möjligt men kan ta mycket längre tid.

enligt romanen får denna demon sin sprite som energi, för andra är modig och på, för vår huvudperson är motsatt :) Dragon kan ge ägaren makt, efter att ägaren har en annan syn på världen och sig själv. hoppas det hjälper! se roman för mer information.

1
  • 2 Välkommen till Anime & Manga SE. Jag rekommenderar att du lägger till källa för informationen i ditt svar för att förbättra dess kvalitet och trovärdighet. "Se roman" är inte en riktig källa, du kan begränsa den från kapitel eller relatera en ordentlig instans.