Anonim

LUSH HAUL | Ny vårkollektion 2020

I Jägare X jägare, varför sände jägerföreningen inte ett dussin Rose Bomb på palatset och kallade det en dag när de kämpade mot myrorna?

De kunde ha använt teleporteringskillen för att släppa ett par dussin av dessa rosor och bom, de är alla döda. Och även om de inte är det finns gift för att avsluta dem. Det hade varit så mycket lättare än att bekämpa dem.

Det är inte heller långt ifrån att anta att jägarföreningen har en speciell nödsignal för att kontakta Ging. Ring Ging. Han knäpper fingrarna och bam, alla myror faller döda.

3
  • Jag tror att det fanns civila i och runt palatset (?) Idk om Ging.
  • Hur dödar Ging alla myror genom att "knäppa fingret"? Jag är lite förlorad från den delen
  • @Rumpelstiltskin AFAIK, det är ett indirekt sätt att säga att någon är tillräckligt kraftfull för att ha kunnat göra något, som en talesätt som inte ska tas bokstavligt. Nu när OP nämner det är det nyfiken på vad Ging gjorde under denna tid (inget omnämnande i mangan, om jag inte minns rätt).

Netero ville först lösa saken som jägare, men implanterade bomben i sig själv som en beredskapsplan. Han gick in personligen och kämpade mot Meruem. Han lockade bort Meruem och kämpade mot honom ensam i öknen, när det var tydligt att han inte kunde vinna, dödade han sig själv och utlöste bomben ett säkert avstånd från eventuella olyckor.

HxH är också en shounen-serie och de var tvungna att lösa det på shounen-sättet, med en 1v1-kamp.

De ville förmodligen inte bomba hela palatset eftersom det fanns oskyldiga civila som skulle fastna i korselden. De trodde också att Pitou kunde vända sitt nite grepp om Kite och ville att Gon skulle lösa saker på sitt sätt vad det beträffade. Netero är också en kampsportartist som ville pressa sig till sin gräns och ta reda på hur stark Meruem verkligen var vilket kanske varför han bara ville ha en 1v1 med Meruem, förmodligen också varför han bara tog Zenos hjälp med att separera myrkungen och inte döda honom (Zeno skulle ändå ha avvisat den begäran, eftersom Zoldycks är ett smart gäng, relativt).

Det finns också en hel del inkonsekvenser i serien för att vara rättvis, jag menar, Meruem kunde lätt ha skyddat sig mot bombets påverkan om han hade använt sin nen. Han är bokstavligen den starkaste varelsen på det landet. Han kunde också ha förnekat giftets effekt när han insåg det, men de var tvungna att döda honom eller Netero och alla andra som var där skulle ha förgäves förgäves.

Men som det andra svaret säger är det en shounen-serie och de var tvungna att lösa det på gammaldags sätt. När det gäller varför Ging eller någon annan inte ringde var det förmodligen det enda sättet som författaren kunde ha utökat serien. Nästan hela den sista delen med det nya ordförandevalet och Gons tillstånd skulle ha tagits bort helt från serien.

Jag tittade precis på kampen mellan Netero och Meruem. Jag tror att killarna i telefon med Netero hotade att offra så många människor som möjligt om han inte accepterade att bära bomben i sig själv. På så sätt kunde de lägga skulden på Hunter Association om något problem skulle mötas.

Varför Netero? Han är Hunter Association's president, och folk skulle tro att han är den mest kraftfulla jägaren. Om det skulle upptäckas att de använde radioaktivitet, skulle allt som skulle sägas vara att de inte hade något val ...

Innan han dör sa Netero till Meruem att det inte fanns några gränser för människans ondska