Anonim

KURSK Trailer | TIFF 2018

I avsnitt 10 av Little Witch Academia, Andrew och flera andra karaktärer stickas av en Cupid Bee, vilket får dem att bli kär i den första personen de ser (i Andrews fall, Akko). Detta manifesteras som en synlig rodnad på deras kinder och en okontrollerbar förälskelse. När han först sticks bekänner Andrew sin kärlek till Akko, kysser hennes hand och slår henne sedan i väggen och ber henne att kyssa honom.

Men när Andrew hamnar i Akko efter att hon har stigit, rodnar han inte längre, och han agerar inte heller lika förtjust som han gjorde från början. Han tillbringar det mesta av konversationen med ryggen till Akko, agerar lika snygg och ointresserad som han brukar göra när hon är omkring henne, och medan han komplimangerar henne ("Du vet, du är ganska söt"), säger han det i en mer avslappnad, off-hand sätt än andfådd kärleksförklaringar som han hade gjort tidigare.

Jämfört med hur de andra stickade karaktärerna agerade och hur han själv hade agerat några minuter tidigare är skillnaden i beteende uppseendeväckande för mig. Vilket får mig att undra ... var Andrew fortfarande under inflytande från Cupid Bee vid den tiden?

  • Om så är fallet, varför var han så mycket kallare mot Akko än när han först stak?
  • Om inte, hur kommer då hans förälskelse ut så mycket snabbare än alla andras?