Anonim

TG TF Överraskning av kroppstillväxt. Transformation av pojke till flicka förekommer. TG TF ANIMATION | POJK TILL FLICKA

I Fairy Tail avsnitt 287 nämner Zeref, som talar med Makarov, att han för 10 år sedan stoppade invasionen för tio år sedan (från tidpunkten för avsnittet) var ett misstag och Zeref stoppade sitt imperium eftersom det ännu inte var dags.

Men från den tidpunkten upplöstes Fairy Tail för ett år sedan, och Zeref lämnade ön Tenrou för bara åtta år sedan.

Jag har inte läst Manga, så det skulle vara bra att veta: När och hur kom Zeref in på Tenrou Island, och om han var där vid den tidpunkt då invasionen började, hur stoppade han invasionen?

för hur Zeref kom till ön tenrou Zeref är odödlig och härskar över ett imperium. vi kan anta att han använde ett av sina skepp för att komma dit.

När det gäller när Zeref kom dit finns det inget som anger tiden han kom dit men jag tror att vi kan anta att det är som att komma undan för hans förbannelse av odödlighet på grund av att det inte finns för mycket liv där.

när det gäller hur han stoppade invasionen sa han att han sa att sköldarna skulle sluta på grund av att invasionen var något som sköldarna gjorde på egen hand. det är också den delen av honom att vara en legandary mage så att vi kan anta att han kan använda någon form av kommunikation med sköldarna även om ingenting visar telepati eller något liknande för att vara hans huvudsakliga magi kan vi anta att han använde det precis hur mavis använde en form av kommunikation för att berätta för de andra fe-svansmedlemmarna att inte gå nära guilden.

allt jag sa är med vad som hade hänt under den tredje / sista säsongen av fairy tail.