Anonim

RIKTIGT POTENT !!! 7 TIMMAR ASTRALT PROJEKTIONSMEDITATION ✔ (777Hz) BINAURELLA SLAG ISOKRONISKA TONER

Jag hade sett denna anime / film när jag var ganska ung, så det är nog från slutet av 80-talet tidigt 90-talet. Det dubbades också på engelska.

Jag minns vagt scenen, det var med en man och en mörk vargliknande varelse. Jag antar att vargen precis hade avslutat en mord / handling. Mannen gratulerar henne (vargen) med att säga något som: "Du gjorde bra arbete, du kan ha resten av dagen." På vilket hon svarar med glädje och sedan förvandlas till en kvinna. Jag tror att hon hade mörkt hår, kanske lila?

Scenen skär sedan för att hon saligt tar en dusch. När hon är klar går hon in i ett hotellrum där det finns en robot. (Av någon anledning är den enda jämförelsen jag kan tänka mig Wheatley från Portal2.) Till vilken "robotar" när roboten ser henne som ett svar på att hon bara är i en handduk.

Jag kan också komma ihåg att hotellet har utsikt över en stadsbild, men det är allt.

2
  • Verkar en intressant anime. Vet du vilken typ av genre det är? Är de huvudpersonerna, eller bara flickan? Också, kanske bakgrundsinställningen för anime? Jag tänker "Wolf's Rain", men absolut inte säker på roboten.
  • Jag föreställer mig att genren åtminstone är sci-fi och fantasy, på grund av att roboten och kvinnan förvandlas till en vargliknande varelse. Från vad jag minns kan roboten också prata, eftersom hon pratar med det på ett bekant sätt. Det är också möjligt att kvinnan är en huvudperson, men jag är osäker.

Jag lyckades hitta svaret!

Det är Choujin Gakuen Gowcaizer

Det verkar som att jag misstog vargen och den mörkhåriga kvinnan för samma person. De är faktiskt två olika människor.

Dessutom verkar filmen ha släppts i slutet av 90-talet, inte sent på 80-talet tidigt på 90-talet som jag tidigare trodde.