Anonim

Grand Theft Auto V: First Person Experience

Jag har problem med att matcha de tre öppningsteman till Attack on Titan till spår som finns att köpa i olika digitala butiker.

För att undvika förvirring letar jag efter de långa versionerna av de tre spåren på denna YouTube-video https://www.youtube.com/watch?v=AKbbMsvyOpo

Tack vare andra frågor och svar på webbplatsen är jag övertygad om att den första är Guren no Yumiya av Linked Horizon, men även om jag tycker att den tredje ska kallas Shingeki no Kyojin, jag kämpar för att matcha den till en konstnär och Jag är exakt ingenstans med den andra.

3
  • Som nämnts på Wikipedia är de första (Guren no Yumiya) och 2: a (Jiyuu no Tsubasa) öppning av säsong 1, och första (Shinzou wo Sasageyo!) Öppning av säsong 2, alla av Linked Horizon.
  • Om du skriver upp det som ett svar kan jag markera det rätt. Känner mig ganska fåraktig för att inte gå vidare från Google-sökningar till den uppenbara Wikipedia-sidan.
  • om svaret ges i kommentarer kan du själv svara på din fråga genom att citera kommentaren eller så kan du stänga den

Som nämnts på Wikipedia är de första (Guren no Yumiya) och 2: a (Jiyuu no Tsubasa) öppning av säsong 1, och första (Shinzou wo Sasageyo!) Öppning av säsong 2, alla av Linked Horizon.

Tack till Aki Tanaka