Anonim

Nana Best - 黒 い 涙

Jag har sett de två första episoderna av Tokyo Ghoul: re och blev förvirrad när Kaneki möter Touka. Jag tappade mangan för ett tag sedan, så jag kan ha fel när jag tänker att de inte har träffats så tidigt.

Är anime som följer mangan noga, eller är den så långt borta som Rot A var?

0

Efter att ha sett alla anime-avsnitt hittills, förutom den som släpptes idag, och alla Re manga-kapitel, matchar de väldigt nära. Det kan finnas några mindre händelser som saknas, men det verkar som om allt ingår.

Av de tre anime-säsongerna i Tokyo Ghoul verkar det alltså Re vara den mest trogen mot mangan. Till och med säsong 1 blandade ordningen och ändrade några händelser, men jag har ännu inte sett något sådant i Re.

1
  • Tack för det :). Borde de inte bara släppa fler avsnitt / säsonger istället för att rusa? ;). Önsketänkande

För att vara sant är det inte så illa som Root A var.

Den styggelsen var bokstavligen det värsta som kunde hända Tokyo Ghoul, enligt min mening. Men ja, de rusar upp saker och ting, och det förväntas när man pratar om en serie som redan har mer än 170 kapitel som basmaterial. Spoilers framåt ..

Cirka åtta avsnitt av: Re är ute nu och Sasaki har redan träffat en återhämtad Tsukiyama. Jag tror att det var den punkt där han började få tillbaka minnena lite efter lite, men de har inte visat det i anime tills nu.Samma händelse hände mycket senare med tanke på mangakapitlen.

Den här säsongen av: re kommer bara att ha 12 avsnitt, kolla här på MAL. Så jag tycker att det har varit okej fram till nu. Jag gillar hur som helst. Huvudfrågan är att de ska komma ut med nästa 12 avsnitt i slutet av detta år, läs här. Om de skruvar upp det kommer det att förstöra hela re, som Root A gjorde med Tokyo Ghoul.

Jag hoppas bara att de inte förstör det längre _ / \ _

Tokyo Ghoul re-anime verkade bara ordna om händelser lite under det första avsnittet, som hoppade över en hel del exposition om hur världen fungerade och RC-celler. Små detaljer hoppas över och karaktärsbakgrunden för Quinx Squad är begränsad jämfört med mangan.

Som redan nämnts kommer Tokyo Ghoul säsong 4 snart ut. Det är dock okänt om det bara är ytterligare 12 avsnitt. Det kan potentiellt vara två kurser och avsluta mangan.