Anonim

Vinthund - Officiell trailer | Apple TV

Jag har tittat på anime och jag märker ett stort antal nautiska referenser, från logotypen till musiken och andra som har tappat mig. Själva logotypen har toppen av bokstäverna som bildar ett vågliknande mönster och toppen av "T" som liknar ett ankare samt den sista "L" har en svans som verkar ha formen av en fiskekrok. Denna krokform visas också i guildlogotypen tillsammans med en harpun. När det gäller musik kan jag inte låta bli att höra repetitionen av burkmusiken såväl som en gång vad som lät som "hoppets och härlighetens land". Om någon har någon information om varför det finns sådana saker skulle jag gärna uppskatta det. Jag kanske dock hallucinerar i vilket fall jag är ledsen att ha slösat bort din tid

Jag tror att du hallucinerar

Med tanke på den ENORMA gjutstorleken, de olika andra logotyperna och de 20+ öppningssångarna i olika stilar och vissa varianter av logotypen är det svårt att säga att de har ett enda tema.

Själva logotypen, btw, det är bara en älva med en svans. Denna bild av en annan version av logotypen verkar hjälpa människor att se den.

Men om jag har lite tid senare kommer jag att kolla in musiken och sådant för att se om jag kan hitta några teman mellan dem. Låt mig veta om du har några mer detaljer som pekar mot det temat.