Anonim

Out of Control - Nothing's Carved in Stone [LYRICS]

Det avslöjades i det sista avsnittet att:

Nobuchika GINOZA är Tomomi MASAOKA son.

Men jag förstår inte varför de inte delar samma efternamn. Det måste finnas en särskild anledning till detta.

4
  • En kortfattad sökning på det japanska internetet antyder att inget existerande material förklarar varför så är fallet. Det förklaras verkligen inte i anime, så någon förklaring måste komma ut ur ett av sidmaterialen (t.ex. Kanshikan Tsunemori Akane manga, den Psycho-Pass 0 romanisering, etc.).
  • Tack ändå, och jag trodde att det var en japansk kultur som jag inte känner till :) Eller vem vet kanske i världen av Psycho-Pass är det en normal sak.
  • Kanske tog de senare sin mors flicknamn, för den förstnämnda var främmande eller separerad?
  • @Krazer Med "den senare" menar du Tomomi och "den tidigare" menar du Nobuchika? Jag tycker att det borde vara tvärtom, eftersom Tomomi var en latent brottsling och hans son Nobuchika blev mobbad i skolan. Det kan leda till att Nobuchikas mor beslutar att ändra sitt efternamn till hennes flicknamn, som är Ginoza. Trevlig teori :)

Eftersom hans far degraderades och blev en verkställande, skämdes Nobuchika, så han valde sin mors efternamn istället. Hans mor är Akiho Ginoza.

Troligtvis beror det på att annars skulle hans namn väcka för mycket misstankar och ingripa i hans liv. Många människor i det verkliga livet bär sin mors flicknamn av liknande skäl, så det är inte förvånande.