Anonim

ZW3D CAD Tutorial 14: Wrap Feature Introduction

I slutet när kärnan i Seyferts ring förstörs plattformen som Reid, Farah, Meredy och Keele var på delades i 2.

Nu med tanke på vad Keele sa om hur Inferia och Celestia skulle flyta isär med ringens förstörelse och vi ser Reid och Farah hamna på Inferia och efter de första krediterna ser vi dem med Chat säga hur de var ute för att se sina vänner jag antog att Meredy och Keele hamnade på Celestia.

Men jag såg inte var Chat och Max hamnade. ja Chatt visades på Inferia innan hon hämtade Ried och Farah men hennes fartyg uppgraderades ytterligare för att göra resan mellan de två planeterna så det bekräftar inte exakt var hon hamnade.

Så var hamnade Chat och Max efter att Seyfert's Ring förstördes?

I slutet av berättelsen förbereder Chat sig tillsammans med Reid Hershel och Farah Oersted för att resa till Celestia för att besöka Keele Zeibel och Meredy.

Hämtad från Aselia Wikia

Så det verkar för mig att Chat hamnade på Celestia, även om det bara var för ett tillfälligt besök.

Men efter sin upplevda seger mot Balir hävdar Max sig som Celestias de facto-härskare

Hämtad från Aselia Wikia

Vilket får mig att tro att han också skulle hamna i Celestia. Speciellt eftersom det verkar som att hans fru ville gå med honom igen:

På Jini berättar konstnären för Reid att hon slutfört sin skissbok och att hon äntligen kan erbjuda den till havet till barndomsvännen i hennes minnen. Genom att göra det säger hon att hon nu kan återvända till sin man för att återuppta sina liv tillsammans och avslöja sig som Maxs fru, Lesitia.

Hämtas också från Aselia Wikia