Anonim

Välkommen till CWLC! Virtuell rundtur

Vad kallar de denna bar? Finns det officiell terminologi för det? Ibland lägger de till fyllmedelstext för att förklara situationen som hjältarna befinner sig i eller omger den. Det verkar också som en stämpel för mig.

Exempel:

En bit

Bleka

Toriko

4
  • Eftersom kapitlen vanligtvis publiceras i tidningsformat där många (20+) serier är buntade ihop, och början av kapitlet inte nödvändigtvis börjar med logotypen, är det ungefär som en visuell indikator för att indikera slutet på kapitlet. Inte säker på hur det heter, dock.
  • @nhahtdh Ja, jag vet, jag ville bara hitta ett officiellt namn för det
  • Jag tror inte att det finns en jag har sett dem hänvisa generiskt till som (nedre vänstra hörnet) och / eller (fyrhörnigt hölje ). Anledningen till att den placeras där är att det är där dina ögon slutar när du går igenom panelerna på en sida (höger -> vänster, överst -> botten)
  • Jag vill lägga till att alla exemplen (En bit, Blekaoch Toriko) serieras in Shonen Jump tidskrift. Om man tittar på denna referens på japanska, medan den inte är på samma plats, ser den bara ut som "indikatorn för seriens titel". Jag är inte säker på om det finns ett officiellt namn för det ...