Anonim

Sounds of Anime Special ~ One Piece ~

I avsnitt 488 av En bit anime,

Under slaget vid Marineford hindrade Beckman amiral Kizaru från att attackera Luffy och Trafalgar Law och berättade för Kizaru att inte flytta en muskel medan han riktade sin pistol mot honom.

källa: Benn Beckman

Kizaru ska vara ogenomtränglig för fysiska attacker, men han engagerade inte Beckman, så var det för att han inte ville slåss mot Beckman just nu och därmed starta ett krig med Red Hair Pirates eller var det för att Beckmans gevär är särskild?

1
  • Har du nu begreppet Haki (Armament / Busoshoku)? Här >> onepiece.wikia.com/wiki/Haki/Busoshoku_Haki

Citera en bit Wiki:

Enligt Oda har Beckman den högsta IQ av alla karaktärer som introducerades i East Blue-sagan. Eftersom han är första styrman till en Yonko, har han förmodligen en hel del styrka. Under slaget vid Marineford valde admiral Kizaru att inte slåss mot honom, även om han just hade kämpat med den första befälhavaren för Whitebeard's besättning och Whitebeard själv.

Vi ser Marguerite attackera Luffy med en Haki-infunderad pil här:

Benn Beckman som första styrman till Red Hair Pirates har uppenbarligen otrolig kraft och Haki. Eftersom Kizaru också backade, gör det uppenbart att Beckmann också kan spränga in sina kulor i Haki, även om det inte har visats direkt ännu.

En annan anledning skulle uppenbarligen vara att undvika att delta i ett krig med de röda hårpiraterna / en av Yonko. Vi har redan sett vilken typ av makt Yonko har när det krävde hela Marine Power för att döda Whitebeard. Självfallet hade de varit i krig med Shanks, hade det blivit många fler offer.

Enligt Wikias artikel om Battle of Marineford:

Shanks hotar både marinsoldaterna och Blackbeard-piraterna att ha hela sitt besättning involverat i striderna, om de väljer att fortsätta kriget. Med Gura Gura no Mi under hans besittning ser Teach inte längre poängen med att återuppta striden och har sitt besättning att lämna från slagfältet. När Blackbeard lämnar scenen, frånvaro av en utsedd rival och närvaro av en mäktig Yonko övertygar Sengoku att erkänna nödvändigheten av ett eldupphör och beordrar marinmännen att sköta de sårade.

Den sista och sista anledningen till att jag kan tänka mig är att marinorna redan hade uppnått sitt mål att avrätta Ace och också lyckats bli av med Whitebeard. Det fanns ingen anledning att engagera Beckman i första hand, såvida de inte letade efter en onödig kamp.

1
  • 1 (+1) ah! du har rätt i Haki, jag såg Silver Rayleigh stoppa Kizaru med ett svärd och han behärskade den högsta nivån av Haki! :)

Ben Beckmans kulor kan ha gjorts av Kairouseki, vilket betyder havssten. Som vi alla vet är djävulens frukthållare (som Kizaru) svaga mot havssten. Inget sådant som havsstenkulor har förklarats i anime ännu, det är verkligen möjligt eftersom vi pratar om en Yonko här. Alla är rädda för Red Haired Shanks, och han kan till och med ha övertalat Dr. Vegapunk att göra sådana saker åt honom. Marinen måste veta allt om detta, men kan inte gå emot Vegapunk eftersom han är en väsentlig person för dem.