Anonim

Hon kan avancerad magi, och alla vet att hon kan avancerad magi eftersom hon är en Crimson Demon. Hon lade upp en anteckning på äventyrsbrädet någon gång, men av någon anledning letar de enda människorna som hon lockar inte efter en kvalificerad trollkarl, även om Crimson Demons är uppenbarligen hög efterfrågan.

Jag känner mig som Yunyun eftersom jag ska svara på min egen fråga.

Det finns stora lätta nya spoilers som kommer. Du har blivit varnad.

Hon kan inte få vänner eller gå med på en fest för hon är en idiot.

Som avslöjas i Mask spinoff, går Yunyun ofta på solo-uppdrag på hög nivå. Dessutom räddar Yunyun dem när andra äventyrare hamnar i trubbel. Varje gång festen försöker tacka henne säger hon "Ledsen för att göra något onödigt" och springer iväg.

På grund av detta och det faktum att hon alltid är ensam och extremt kraftfull har rykten spridit sig i guilden som hon hatar att umgås med människor. Det tros av den allmänna befolkningen att hon är en kraftfull ensamspelare, som Kirito från SAO i princip.

Till det faktum att hon ser snygg ut, tror de flesta nybörjare av äventyr i staden att hon är för bra för att vara vänner eller partimedlemmar med dem, för hon är en vacker och kraftfull magiker som inte gillar att umgås med andra. .

Yunyun är verkligen en mycket skicklig trollkarl som skulle vara mycket mer användbar i alla partier jämfört med Megumin. Hennes oförmåga att hitta ett parti är istället, huvudsakligen på grund av att hon är en blyg chuunibyou som inte passar in i någon och kämpar med social aspekt av att hitta ett parti snarare än de fysiska förmågorna. Hon har också en helt annan personlighet än den intensiva uppförande som den karmosinröda klanen är förknippad med, så jag antar att de som vill söka en karmosinröda trollkarl inte är den sorten som frågar henne. Kanske kan det vara lite otur också, jag tror inte att hennes affisch har varit ute efter det där lång. Slutligen, och förmodligen den viktigaste anledningen ... det är roligt: ​​D

1
  • Med risk för extremt mindre spoilers satte hon upp en affisch innan Megumin gick med i Kazumas parti.