Anonim

Ett oläst meddelande: Från Minato till Naruto

Naruto's Nine Tails Chakra Mode:

Naruto's Tailed Beast Mode:

Förändringen i utseendet är mycket tydlig.

Minato

Minato's Nine Tails Chakra Mode och Tailed Beast Mode (när han kan använda Kurama avatar) förblir densamma. Endast hans elever förändras. Så varför fick hans mantel inte en ny design som Naruto?

4
  • försök att lägga till kapitel, avsnitt eller bild så att vi får veta vad du faktiskt försöker säga.
  • Hjälpte det att förbättra min fråga?
  • Jag tror inte att vi faktiskt får se Minatos chakra-läge. Kan du lägga upp ett avsnitt, en bild etc. av det?
  • eftersom Naruto kontrollerar chakrat och han beundrar sin pappa som en hokage och vill anta ett mer likartat utseende, förvandlar han omedvetet den vackra till den formen. i boruto ser vi att kurama-läget precis som minato det inte finns någon förändring är formen.

Enligt wiki är skillnaden mellan "Nine-tails Chakra Mode" och "Kurama Mode", den du kallade "Tailed Beast Mode" helt enkelt att Naruto lärde sig Kyuubis namn: Kurama. Vid den tidpunkten lånade inte Kurama bara ut Naruto-chakraet, de slogs tillsammans.

Jag skulle gissa att Minato aldrig lärde sig slåss tillsammans med Kurama eller ALLTID slåss tillsammans med det, så Kurama ändrade aldrig Minatos utseende.

Wiki definierade faktiskt "Tailed Beast Mode" när Jinchuuriki antar sin tailed beast's form:

Detta är både Naruto och Minato i "Tailed Beast Mode" som utför en kombinerad Rasengan.

2
  • Kurama är en han, eller hur?
  • Jag vet ärligt talat inte, jag gick först efter "hon", sedan använde jag "det". Jag tittade faktiskt lite men hittade inget definitivt.

Jag tror att det beror på att när de nio svansarna delades upp i två halvor, så var det också förmågan att förvandlas till Tailed Beast Mode. Yang Kurama (den som Naruto har) måste gå i Kurama-läge innan man går in i Tailed Beast Mode där Yin Kurama (den som Minato har) måste gå rakt in i Tailed Beast Mode. När båda halvorna av Kurama kombineras till den ursprungliga formen får de förmågan att gå in i Tailed Beast Mode hur de vill (antingen direkt från Nine Tails Chakra Mode eller från Kurama Mode).

Jag tror att det beror på att Minato har bättre chakrakontroll än naruto om man tittar på bilderna i den första versionen (nio svanschakra-läge) han ser ut som om han har problem med att kontrollera chakran medan det i det andra (tailed beast-läget) inte är ett problem Jag antar att detta beror på att när han är i nio svanschakra-läge var han tvungen att ta chakrat med våld från de nio svansarna (avsnitt 245) och i Tailed Beast Mode agerar de mer som ett lag (avsnitt 500). Medan han kan ha problem eftersom det är allmänt känt att Narutos chakrakontroll inte är för stor Minato blev den 4: e Hokage så jag antar att han har bra kontroll eftersom jag tvivlar på att han hade massor av chakra att han bara kunde kasta runt som Naruto kan så att han förmodligen kunde förfina hans utan att gå ihop med de nio svansarna. Det har gått ett tag sedan jag såg på Naruto men så det här kanske inte är helt korrekt men så vitt jag kan minnas skulle detta förklara skillnaden.