Anonim

3D-skannad punktmolnpunkt PLY-fil Konvertera till STL för 3D-utskrift - Meshlab - Meshmixer


Beskuren från kapitel 804, sidan 16

Utskriften på Frankys skjorta lyder ungefär som "Jag HT". Jag googlade om det och ingenting kom upp. Dessutom har jag kollat ​​Wikia-sidan One Piece och den har inga detaljer om logotypen. Vad betyder det och har det någon betydelse?

4
  • Jag är ganska säker på att det ska vara en sol. Som de skjortor som säger "I <3 NY". Så "jag (sol) {något}" - "HoT", kanske?
  • Jag är inte säker, men jag tyckte att denna IoHT är akronym för Institute of Human Thermodynamics, se här. Eller kanske inte, jag vet inte: D
  • Detta kan potentiellt vara en smyghänvisning till Jack Sun, chefen för HT-Tools
  • @JTR: lol, mycket osannolikt, såvida inte Oda är ett fan av termodynamik.

Vissa kommentarer här antyder att solen är en referens till den stigande solen, så "AM", som i "på morgonen" / "Ante Meridian". Det blir då "I AM HT". HT skulle vara förkortningen för 変 態 (HenTai) eller pervers.

Så det skulle betyda att T-tröjan faktiskt är subtilt sagt "Jag är en pervers".

1
  • 3 Att känna Franky skulle inte överraska mig om han hade på sig en t-shirt för att förmedla det budskapet. Observera att HenTai också kan tolkas som en "shapeshifter" som han är, en cyborg och allt ..

Den mest relevanta förkortningen av HT jag hittade var "Hull Maintenance Technician", som är en amerikansk marin yrkesbetyg.

Men nu när jag tänker på det, "Jag är HenTai" är mer meningsfullt för Franky afterall lol