Anonim

Ragyo Kiryuin i Kill la Kill-anime har ett antal ärr längs ryggen, som visas på ett sådant sätt att det skulle få mig att tro att de är viktiga.

I slutet av anime visas inte ärren som är viktiga för historien. Saknar anime något som mangan har när det gäller dessa ärr? Finns det något jag saknade?

Hennes wikia-sida säger:

Hon har också sju ärr på ryggen som mycket liknar stjärnorna prydda i Goku Uniforms. Ursprunget till dessa ärr är okänt, men de är sannolikt ett resultat av hennes fusion med Life Fibers.

Det är mycket troligt att detta var en bieffekt av att smälta med Life Fibers i tidig ålder.

Ärren är nästan exakt samma stil som stjärnorna som indikerar en Goku-uniforms rang. Kommer du ihåg vad stjärnorna egentligen betyder? Det är procentandelen av tråden som är gjord av livfibrer: en 1-stjärna har 10%, 2-stjärna har 20% och en 3-stjärna har 30%. Närvaron av stjärnärr på Ragyo visar sannolikt att hon är ett livfiberväsen. Jag räknar bara 7 i full skott, så antingen betyder det specifikt att hon bara har 70% livsfiber (efter att ha skadats av dem när hon var äldre snarare än som barn som Ryuko eller Satsuki), eller så är det specifika numret oviktigt och tanken är att hon själv innehåller livsfibrer, och med en högre andel än någon Goku-uniform.