Anonim

Final Fantasy VI Steam Anti-Norm - (Bonus) Middag med Emperor (Alla belöningar samlade)

Förmodligen nivå 0 espers har inga befogenheter alls. Är de något annorlunda än människor då? Ska de ha latenta krafter eller något?

Nivå 0 har genomgått Power Curriculum Program, så även om någon som rankas på nivå 0 inte råkar ha några observerbara krafter, har deras hjärnor fortfarande gjorts om. Alla espers, inklusive nivå 0, kan inte använda magi utan att drabbas av allvarliga skador på grund av inkompatibilitet.

Men det är inte nödvändigtvis så att nivå 0 inte har någon kraft alls. Nivå 0 beskrivs enligt följande:

Undantag åt sidan kan inte betraktas som helt maktlösa, men anses vara en av de så kallade "eleverna som inte kan hålla på i skolan". Kanske ha viss kraft, men inte kunna styra den verkligen.

Till exempel:

  • Tsuchimikado Motoharu har en nivå 0 automatisk återfödelseförmåga, som applicerar ett svagt membran över sönderrivna blodkärl för att stoppa blödning. Det är en ganska svag förmåga, allt taget i beaktande, men det räcker att rädda hans liv från motreaktionsskadorna genom att använda magi.
  • Akemi har en nivå 0-telepatiförmåga och hon kan levitera en papperskopp (knappt). I slutet av Railgun avsnitt 14 konstaterar hon och hennes vänner att deras statistik har ökat lite, även om deras nivåer inte har förändrats.
  • Saten Ruiko har en nivå 0 Aero-handförmåga. Detta är hennes systemskanningsresultat från Railgun avsnitt 14:

Som du kan se är det inte helt noll. Det finns fortfarande en viss effekt på nivå 0; tillräckligt för att Saten och hennes vänner åtminstone kan se en viss förbättring.