Anonim

STRUKTURER - Vattenplanering

Portarna såg ut som en svaghet för mig, eftersom kallelse kan komma in och förstöra byn om de fångas av vakt eller portarna inte stängs i tid. Även om grindarna är stängda är grindarna mycket lätta att bryta och eftersom det är så stort skulle det vara en svaghet enligt min åsikt på grund av kallelsen. Anledningen till att jag ser portarna som en svaghet är att väggen förhoppningsvis är tjockare och gjord av hårdare material.

6
  • Hur kan du säga att portarna är mycket svaga? Diskuterades hur de gjordes i manga / anime? För så vitt jag kan minnas diskuterades det aldrig. Hur vet du att väggarna är hårdare? Nämndes det ens? Hur vet du också att vakterna kan fångas av vakten av inkräktare? Finns det bara några få shinobi i patrull? Vet du exakt antal eller jutsu som de använder för att kunna säga att de inte kan reagera eller kommer att bli överväldigade av att en fiende kommer in? Det verkar finnas många antaganden i den situation du försöker beskriva i din fråga.
  • Jag antog att grindarna är svaga från attack mot titaner eftersom deras grindar visade sig svaga och det är anledningen till att titanerna kom in. Att inte säga att grinden är svag, det verkar bara inte som ett bra försvar och jag kan ' t räkna ut varför grinden byggdes så stor. Jag antog bara att väggarna är starka eftersom de ser tjocka ut. Ingen aning om jutsu, jag är bara en noob som skrev för mycket till en enkel fråga och inte vet mycket om Naruto. Jag kommer trotsigt att säga att jag antar saker.
  • Om jag skulle spekulera skulle jag säga att porten främst är för tillgänglighet. Hur annars går besökare från andra byar eller människor som reser till andra byar från Konohagakure? Aldrig har jag hört talas om en by, ett fiktivt eller verkligt liv, som bara är omgivet av murar och inte har någon grind. Det kan också vara att hålla vilda djur ute eftersom om jag minns rätt är Konohagakure omgiven av en skog. Det spelar ingen roll om shinobi lätt kan förstöra det. Jag menar, jag tvivlar på att det inte skulle finnas några patruller på vardera sidan om murarna som omger byn.
  • Om inkräktare lätt kan komma in, varför förstör grinden i första hand? Och om det är svårare att komma in, tvivlar jag på att de skulle knacka på fiendens ytterdörr. Det vore vettigt att skyddet vid porten skulle vara väldigt tungt så jag är inte säker på att de skulle gå den vägen heller. När det gäller dess storlek kan det vara för estetiska ändamål. Jag menar, vem vet? Kishimoto diskuterade det aldrig riktigt i mangan.
  • Även om det vanligtvis finns patruller är det inte den största delen av Konohagakures säkerhet. Det avslöjas senare att deras huvudsakliga säkerhetsfont är Konoha Barrier-teamet. @ W. Är så förutsatt att en Ninja kan bäst vakterna vid porten, skulle deras chakra automatiskt upptäckas av barriärlaget