Anonim

Attack On Titan Roblox

Människorna blir titaner genom användning av ett injicerat läkemedel, och den Titan-form de tar beror på den typ av medicin som injiceras. Därför kan man dra slutsatsen att Bertolt Hoover fick en injektion som gav honom den gigantiska formen.

Fallbevis är Rod Reiss, som blev en Titan som är ännu större än Bertolt efter att han slickade den spillda injektionen som han försökte ge till Historia.

Källa

Om så är fallet, betyder det att Historia Reiss skulle ha blivit en titan av samma storlek (eller kanske ännu större eftersom hon skulle ha injicerats med hela serumet till skillnad från Rod Reiss som bara slickade lite) som hennes far?

Det skulle döda Eren och Rod med tanke på att alla dog när Ross förvandlades förutom de som skyddades av härdningsförmågan och Kenny som lyckades komma ut men dog kort därefter av skador som ses i det senaste avsnittet.

Hon skulle inte ens kunna äta Eren på det sättet och ta hans titanförskjutande kraft och koordinaten eftersom han skulle förångas av all värme och begravdes under vraket. Så hon skulle stanna som en sinnelös titan.

Jag tror inte att Rod skulle vilja dö av det också så antingen visste han inte att det skulle vara så stort eftersom de andra gångerna ceremonin hände var titan mindre, eller så skulle hon helt enkelt inte bli så stor (för vissa oförklarliga anledning eller något som jag inte känner till).

I samma ämne, från mangaspoilerna som jag har sett:

Om de tanklösa titanerna i själva verket är marleyansförrädare injicerade med titanserumet, borde det inte finnas några (under alla dessa år) som också skulle bli extremt större än de vanliga och bli ett hot mot väggarna?

Min bästa gissning är att detta missades av berättelseskrivarna, eller att det skulle förklaras i framtiden, eller för att handlingen krävde det, eller att det var coolt. Men jag kan ha fel.

Den här källan, den här och den här Reddit-sidan kan vara viktig för frågan.

0

Serumet, som Rod Reiss ville injicera Historia med, är definitivt ett kraftfullt. Verkar som om det innehöll krafter som att bränna saker runt dig (på ditt kommando) och förvandla dig till en jätte Titan-form.

Betyder det att Historia Reiss skulle ha blivit en titan av samma storlek (eller kanske ännu större eftersom hon skulle ha injicerats med hela serumet till skillnad från Rod Reiss som bara slickade lite) som hennes far?

Jag tror inte det. Rod Reiss-titan var onormal. Han kunde inte ens gå ordentligt och släpade sig på marken. Rod Reiss slickade bara lite av serumet. Om han hade injicerat hela serumet skulle han vara precis som en normal (dum) men en kraftfull Titan. Vi har sett från början att det rätta sättet att göra någon till en Titan är att injicera dem med hela serumet (Erens fall, Rod Reiss-familjens fall). Rod Reiss ville också injicera serumet till Historia, men Historia slösade bort serumet så Rod Reiss hade inget annat val än att slicka det från marken.

Så om serumet injicerades ordentligt i Historia, skulle hon inte ha blivit en så enorm onormal Titan. Hon skulle ha varit en normal, en kraftfull Titan och valt att äta Eren (han var det lätta målet)

Reddit-länken du angav är också överens om det

Felaktig injektion av titanvätska är min teori. Han slickade den, injicerade inte med en nål.

Låt oss också ta beviset från anime. När Levi konfronterade Kenny på dödsgränsen och frågade varför han inte har injicerat sig med serumet med tanke på brännskador och blodförlust, svarar Kenny

Ja, jag undrar. Om jag inte injicerar det rätt, Jag kanske hamnar som han gjorde (Rod Reiss), allt trasslat...


Så för att sammanfatta allt detta kan Historia ha haft den gigantiska Titan-formen men inte så onormal som Rod Reiss, hon skulle vara en kontrollerad Titan. Hon skulle definitivt ha ätit Eren och tagit hans krafter!

För det första, Titanserumet som Rod Reis hade var en speciell typ, under trivia-sektionen av titaninjektion, Wiki talar om etiketterna på de 3 injektionsflaskorna med titan. Enligt Wiki: "Strongest Titan" ( Saiky ingen Kyojin?) - Den ena Rod valde för Historia och som han slutade med att inta ". Vad detta betyder är att flaskan som Rod reiss ville att Historia skulle använda var märkt som starkaste titan. Med det citatet som en vägledning är det vettigt att hypotesen att serumet var speciellt tillverkat för gör en av de starkaste titanerna någonsin. Vi kan alla hålla med om att från den effekt som Rod Reiss onormalt hade på dess omgivning, är det vettigt att säga att han fick någon värmerelaterad förmåga som brände vad han kom i kontakt med. min åsikt, storlek är en stor faktor när man bestämmer hur stark en titan är. Med de två fakta skapade det "starkaste titan" -serumet förmodligen en mycket stor titan med en värmerelaterad förmåga.

Nu till din fråga, om Historia injicerades med serumet (på rätt sätt, låt oss tänka på ett perfekt fall av att hon blev en frisk titan), tror jag att det kunde ha varit två möjligheter.

Med min teori om vilken typ av titan det "starkaste titan" -serumet kunde skapa, skulle Historia ha varit en titan lika stor som Rod Reiss onormal men istället skulle hon kunna gå och springa som vanliga titaner (samtidigt som hon var ganska dum och mindless som genomsnittliga titaner) och hon skulle ha varit så stor att platsen skulle kollapsa och sedan brinna från att komma i kontakt med henne (jag försöker vara så realistisk som möjligt). PS: ett mycket dåligt slut för att alla dör ganska mycket.

Den andra möjligheten är att Rod reiss var mycket stor bara för att han slickade titanserumet istället för att injicera det i sig själv och därför gjorde den lilla mängden serum mer skada än nytta. I det här fallet antar jag att den "starkaste titan" skulle innebära en titan i normal storlek med värmerelaterade förmågor. Om så skulle vara fallet då Historia injiceras skulle hon ha samma storlek som hennes halvsyster freida Reiss (vara den genomsnittliga titanstorleken), men då skulle hon ha en extra förmåga att bränna vad hon rörde vid (hon är också sinnlös som en bastitan). Vid denna tidpunkt vet jag inte hur de skulle ha tagit handlingen om det skulle hända.

Men då är faktumet att vi inte har tillräcklig information för att korrekt ange hur stor hon skulle ha varit men vi kan gissa baserat på de begränsade uppgifterna. Jag hoppas att detta svarar på din fråga.

källa: http://attackontitan.wikia.com/wiki/Titan_injection (bläddra ner mot trivia-delen för att se var Wiki talar om etiketterna på titanserum). Det är vad jag baserade denna förutsägelse på.

Vilken typ av Titan som produceras är inte slumpmässig, utan människor har kunskapen att göra serum för att ge vissa attribut. Till exempel hade Eren's Titan inte attributet för härdning förrän han åt serumflaskan för en härdande typ Titan.

Rod Reiss var rädd för framtiden för Reiss-familjen och gjorde därför ett serum för en särskilt stor och kraftfull Titan-typ. I själva verket skulle jag säga farligt stort och kraftfullt, troligen mot alla råd han fått från sin familj, eftersom det var så stort att det förstörde kammaren under kyrkan. Men om Historia hade varit den som använde den istället för honom, hade hon förmodligen haft en något annorlunda storlek på grund av naturlig variation, och det faktum att en enskild persons Titan är av varierande storlek beroende på faktorer som hur trötta de för närvarande är.

1
  • 1 Rimligt svar men jag skulle vilja få något mer än naturlig variation och hur trötta de är som en förklaring. Jag är inte säker på om det finns något att ta en annan titt på eller källor (sedan varför jag frågade) men för tillfället lämnar jag det öppet tills jag får ett bättre svar eller om jag inte får något på en tid.

Så jag ska gå direkt till saken, jag tänkte när red reiss sa "jag valde starkaste titan för dig" jag tror att det är samma titaner som gjorde väggarna till deras höjd 50 meter vardera och med härdning gjorde de upp till 60 meter vägg . så (så min gissning är att serum togs från dessa titaner (och människor som berömmer väggarna visste om att titaner var i väggar och också om att resa var en titanväxlare så de hade sätt att ta ett serum från dessa titaner och bara för att de är tillräckligt högt kan de överträffa även Eren (eren är inte ett blått blod för att kontrollera dem, det är därför han är ett enkelt mål).så när rod reis slickade det serumet hade han en trasig ryggrad, det var därför effekten av att bli en titan bröt på honom, såg vi att när coni springers blev hela familjen titaner och de fick gas att andas det (alla titaner blev normala men conis mamma gjorde det inte för att hon redan var svag med benen så det var därför rod reis inte kunde gå, så jag tror att jag gjorde ett ganska bra uttalande om varför rod reis sa en stark titan

Kanske togs serumet från en kolossal Titan inuti muren, varför han blev så stor och kunde bränna saker i sin omedelbara närhet som en kolossal titan, han är en kunglig så att han skulle ha kunskap om Titans i väggarna och tillgång till dem