Anonim

Titta: Tidigare vs nuvarande

Min bästa gissning är att anime sändes på Cartoon Network någon gång mellan 2004 och 2008, i minst en och förmodligen inte mer än två säsonger. Jag kommer inte ihåg många andra detaljer än att det var en slags action-äventyrsanime med flera krigare karaktärer som försökte rädda världen från något ont. Det som var minnesvärt med det var att de misslyckades i slutet av den första säsongen och världen förstördes. Men den andra säsongen klargjorde att hjältarna genom någon magi hade rymt in i ett parallellt universum vid en tidigare tidpunkt i tidslinjen, där de lyckades. Det var ovanligt eftersom de flesta shower inte går så djupt in på hur tidsresor förmodligen skulle fungera genom att skicka dig till en parallell värld istället för din egen tidslinje.

0

Det är verkligen Xiaolin Showdown.

Det sändes mellan 2003 och 2006 bestående av tre säsonger. Varje karaktär var mästare på ett element:

  • Big dude (Clay) - Jorden
  • Flicka (Kimiko) - Eld
  • Dot-Head (Omi) - Vatten
  • Återstående pojke (Raimundo) - Vind

Det är faktiskt en amerikansk produktion, men i Asien. De skyddar Shen Gong Wu från det onda som önskar skatten.

Den första säsongen slutar med att de misslyckas och de måste resa tillbaka i tiden och skapa en alternativ framtid som resulterar i deras framgång. Detta är vad den andra säsongen mest handlar om. Under den tredje och sista säsongen reser krigarna till Ying-Yang-världen för att hämta Omis goda chi.

Det verkar här http://en.wikipedia.org/wiki/Xiaolin_Showdown. Även om den är 3 säsonger lång.

3
  • 2 Kan du lägga till lite mer information än bara länken?
  • Jag tror att du har rätt, men du bör ge lite mer information så att användaren kan bekräfta att det är vad de tänker på
  • 1 @ToshinouKyouko: Kan lika gärna skriva ditt eget svar. Författaren till detta svar kommer aldrig tillbaka.