Anonim

Space Quest: Incinerations (2012) [WINDOWS]

Planetes mottogs riktigt bra men ändå har den ingen anime-fortsättning även om jag hör mangan går långt bortom anime (tror jag fram till utforskning till Jupiter?).

Jag verkar inte hitta någon anledning till varför det inte händer, beror det på att det inte hade tillräckligt med tittare eller är det för att det har gått för länge sedan anime senast sändes? Vanligtvis har anime som inte får en slutsats en tydlig anledning men den här gör det inte och det är verkligen besvärande.

6
  • Om du inte är medveten, är anime inte anpassning direkt anpassning av manga. Det finns en hel del skillnader i design, berättelse och karaktärer. Det bör övervägas att det är en egen sak istället för en anpassning av mangan. Varje anime-produktionskommitté har sin egen uppfattning om vad de vill göra. Det finns inga riktiga grundregler för vad de måste göra.
  • "Vanligtvis har anime som inte får en slutsats en tydlig anledning" - godhet, nej. Inte alls. Tvärtom - Jag skulle uppskatta att åtminstone hälften av all icke-originalanime misslyckas med att anpassa sitt källmaterial till slutet. Ofullständiga anpassningar är överlägset mer typiska, åtminstone på senare tid.
  • Jag har inte sett Planetes, men bara från att läsa MyAnimeList-sidan låter det som en av de serierna som är kritikerrosade men lite för utmanande för många publik. Om så är fallet tjänade det förmodligen inte så mycket pengar. Gissa bara.
  • Betraktas detta som off-topic på grund av att det handlar om oanmälda framtida händelser med avseende på produktion av en anime eller manga?
  • @ThePickleTickler Du kan gå den vägen, men i det här fallet skulle jag vilja lämna den öppen. Med tanke på vad vi vet nu, du burk skapa ett bra svar på den här frågan genom att titta på försäljningssiffrorna och kritisk reaktion på den första showen, liknande frågor som ställer "Vad var så och så motiv för att göra sådant och sådant i pågående serie XX där vi inte ' vet du inte men kan ta reda på det senare? " Det skiljer sig från frågor som ställer "När kommer bla bla ut?", Där det är omöjligt att svara på frågan alls, än mindre, tills bla bla släppdatum tillkännages.