Anonim

Star Wars Battlefront: Battle of Jakku Teaser Trailer

I den första öppningen av K-ON! Visas följande vid 35 sekunder.

Vilket avsnitt är den bilden med Ritsu i gröna kläder från? Och vad är tidsmarkeringen i avsnittet?

3
  • Generellt sett är bilderna som visas i bakgrunden av dessa scener i öppningen inte nödvändigtvis från episoderna.
  • @Pteromys Om det faktiskt inte kommer från ett avsnitt, skulle det också vara ett acceptabelt svar.
  • Jag har för närvarande inte tillgång till hela episoderna, men här är min gissning: dessa bilder är vanligtvis från de originella serietidningarna, och Ritsus bild i fråga visas i avsnitt i boken som inte dykt upp i anime-serien, och därför uppträdde själva bilden inte i anime-serien.

Många av scenerna från K-On-öppningarna händer aldrig i anime eller manga. Det är saker som vi kan föreställa oss kan ha hänt utanför kameran någon gång. Jag är ganska säker på att denna scen av Ritsu är en av dem.

Till exempel händer den här bilden av Mio som bär Nodokas glasögon aldrig:

Och Azusa slickar aldrig vispen så här:

Clannad gör samma sak - öppningen innehåller scener som ser ut som om de upprepas från någonstans i serien, men som faktiskt inte är, som den här:

Och den här:

Det är uppenbarligen svårt att presentera hårt bevis för detta, särskilt hårt bevis på att den specifika scenen med Ritsu aldrig dyker upp, men jag är 99% säker på att de två scenerna jag nämnde med Mio och Azusa aldrig dykt upp någonstans. Jag är ungefär 85% säker på att scenen med Ritsu aldrig hände i anime, och ungefär 75% säker på att den aldrig var i mangan. Det kan dock ha funnits en liknande eller relaterad scen; Azusa gjorde en tårta, så vi kan föreställa oss att hon kanske har slickat vispen medan hon gjorde det, och detta kan vara ett liknande fall.