Anonim

Austin & Ally saison 2 - Tous les mercredis à 19h45 sur Disney Channel - Extrait inédit

I avsnitt 8 lär vi oss att Yuriika räddades, som en "oönskad björn", av någon som bara hänvisas till med manliga pronomen.

Den här personen påminde mig visuellt om Ginkos mor i Yuri Kuma Arashi manga, som, jämfört med anime, närmar sig plot och karaktärer annorlunda. (Se den högra panelen.) I mangan har Yuriika också ett betydande förhållande till Ginkos mamma. De träffas först på skolan efter att Ginkos mamma har förlovat sig med Yuriikas bror, och de blir senare älskare.

I mangan talar Lulu om Ginko som bor i ett slott med en "kung" och "drottning". "Kungen" avslöjas som Ginkos mamma, snarare än hennes far. Vi lär oss att Lulu misstog sig för att någon hänvisade till Ginkos mor med manliga pronomen - (kare) Tror jag - någon gång. Lulu hade detta missförstånd eftersom Ginkos mor heter Kale, efter den grekiska gudinnan, som uttalas på samma sätt som på japanska.

Finns det någon parallell till denna uppenbarelse av "kungens" faktiska kön i kontinuiteten i YKA-anime? En wiki listar en kvinna som röstskådespelare för "Honom", men det är inte mycket att gå på.

1
  • med tanke på ett av Yuri kumas teman skulle det vara en (förtjusande) överraskning om "Kungen" och drottningen båda är kvinnor.