Anonim

Monica Rial går efter Nick Rekieta och Vic Mignogna

Vi känner till några gånger Vegeta var starkare än Goku.

  • Innan han kom till jorden lärde sig Goku tidigare kaioken (detta borde inte räknas som att överträffa, eftersom han började bli starkare)

  • Första gången gick han ut ur tidskammaren.

  • Då Beerus slog Bulma.

Men det fanns andra tider, jag är säker, och det finns några tvivelaktiga, som första gången han blev super saiyan, om jag minns rätt, var det Piccolo som uppgav att Vegeta kanske hade överträffat Goku.

Därför är min fråga,

Hur många gånger har Vegeta överträffat Goku vid makten?

Vegeta har överträffat Goku vid ett par tillfällen! Men bara för en kort varaktighet. Här är en lista över alla gånger Vegeta överträffade Goku.

  • Android Saga (När Vegeta först blir SSJ): Det nämndes av Picollo när Vegeta vände SSJ att han var särskilt starkare än Goku. Det var samma gång som Goku infekterades med hjärtviruset.
  • Cellspel (Post HTC): När Vegeta och Future Trunks kom ut från HTC strax innan Goku gick in med Gohan, var Vegeta uppenbarligen starkare än Goku då.
  • Battle of Gods (vs Beerus): Detta är särskilt den högsta marginalen med vilken Vegeta har överträffat Goku. Base Vegeta var definitivt lika starkare eller svagare än Base Goku just nu. SSJ2-transformationen är en 100 gånger multiplikator medan SSJ3 är en 400 gånger multiplikator. Vegeta som överträffade detsamma med sin ilska, gjorde honom mycket starkare än SSJ3 Goku.
  • 6 månaders träning med Whis: Vi vet inte detta med säkerhet, men det påstods av Goku när han gick till Beerus värld för att träna med Whis att Vegeta kan vara lika stark eller möjligen ännu starkare än honom.
  • Rematch mot Goku Black (Obs: Kaioken anses inte här eftersom det är en speciell teknik): Medan Goku behärskade mafubaen, tränade Vegeta i HTC och överträffade Goku. Vegeta överväldigade Black tills han konverterade sitt ki-blad till en lie. (Black var långsammare, men ändå hade hans makt överträffat Vegetas igen). Observera också att detta kanske inte är särskilt exakt eftersom vi ser Goku driva tillbaka en helig vrede från Merged Zamasu och slåss mot honom på egen hand medan Future Trunks (SSJ Rage) + SSJB Vegeta tillsammans kämpade för att skjuta tillbaka en strålattack från Merged Zamasu. Min enda förklaring till detsamma är att Goku fick en Zenkai Boost som gjorde honom lika stark som Vegeta var i slutet av denna båge.

    2

    • Jag fruktar att det blir svårt att verkligen säga om det inte uttryckligen anges av karaktärerna eftersom Goku oftast INTE slåss i full styrka ....... på grund av sin stolthet / arrogans och sedan får sin A. sparkad (se strid mot gyllene frysar och varningen han fick om detta innan det från whis).
    • Tja för att vara rättvis vad jag sa är korrekt. När det gäller freiza var Freiza starkare än SSJB Goku. Goku vann bara på grund av Freizas uthållighet. De första tre gångerna angavs uttryckligen. Förra gången ser vi uppenbarligen Goku slåss i full styrka. Vi ser till och med att han får en ilska när Zamasu pratar om att döda Chichi och Goten. Dessutom förlorade Goku mot den starkare nivån av Black som Vegeta kom tillbaka och besegrade.

    Allt ovanstående plus när vegeta läktes efter hans kamp med Racoom är misstänkt. Återigen kortlivad när goku kom tillbaka från hans nära dödsupplevelse starkare.

    2
    • Hej. Vänligen ge svar som kan stå på egen hand och som inte kräver förtydligande från frågaren. "Allt ovanstående" kan hänvisa till många saker. Att inkludera relevanta källor (avsnitt, kapitel, etc.) är också ett krav för varje svar här.
    • Detta är faktiskt en bra poäng. Goku hade en effektnivå på 90.000 och Vegeta post-Recoome hade en effektnivå på 250.000. Även om Goku hade Kaioken vid den tiden.