Anonim

10 förbjudna TV-reklamfilmer som chockade världen

Jag kommer ihåg att jag såg den här titeln på Anime News Network men jag kan inte så länge jag kommer ihåg namnet.

Plotsammanfattningen som jag minns från webbplatsen är att i världen föds alla människor som kvinnor och förblir sådana tills en viss ålder då de måste välja sitt kön.

Den stirrande gruppen har fått ett viktigt uppdrag av något slag och jag tror att deras utrustning endast kan användas av kvinnor eftersom jag minns sammanfattningen som säger att gruppen är i den ålder där de måste välja sitt kön men det har beslutats att de kan försena beslutet under deras uppdrag.

Jag vet att det inte är Infinite Stratos eftersom handlingen inte beskrev en kille som kan använda kvinnlig utrustning

Jag är mycket säker på att det är Simoun, allt säger matcher.

I Daikuurikus värld är alla födda kvinnor och väljer vilket kön de vill bli 17 år. I denna värld bevakas den fredliga teokratin i Simulacrum av magiska flygmaskiner som heter "Simoun", som bara kan styras av unga flickor som inte har valt sex ännu. Simounen kan aktivera en magisk kraft som kallas "Ri Maajon" som kan förstöra ett stort antal fiender på en gång. När den industrialiserade nationen Argentum beslutar att den behöver invadera Simulacrum för att förvärva Simoun-hemligheten bryter krig ut och drar Simoun "Sibyllae" (prästinnor som flyger Simounen) in i en krånglig strid. Eftersom kriget rasar får Sibyllae undantag från att välja ett permanent kön så länge de är villiga att fortsätta flyga. Aaeru, en bestämd ung Sibylla med ett mystiskt förflutet, och Neviril, ledaren för Chor Tempest, Simulacrums mest elitiska Simoun-skvadron, måste leda sina medprästinnor genom konflikter både inom deras led och på himlen.

1
  • Ahh ja, det är det, Plot Sammanfattningen är rätt och matchar alla punkter som jag nämnde (tjejer väljer sitt kön, utrustningen (fartyget) som bara tjejer kan pilotera, gruppen får hålla av att fatta sitt beslut) och efter att ha sett Anime News Network-sidan minnet av att läsa det rusade tillbaka