Anonim

SABER och BISENTO Showcase | Blox-bit (Roblox)

Jag har hört på många onlineforum att det rödhåriga besättningen är det enda besättningen med alla mänskliga pirater. Vad exakt är det som gör besättningen så exceptionellt stark och kaptenen -Shanks- att vara en av de fyra kejsarna.
De har skildrats riktigt starka, i Marine ford-bågen, flera amiraler också Blackbeard och hans besättning var rädda för att bekämpa dem, admiral Kizaru -som också verkar riktigt stark- stängdes bara av en blick från Ben Beckman.
Vad exakt är deras omfattning av befogenheter normal människa och har de visat det i några avsnitt?

Just nu vet vi väldigt lite om deras förmågor. Vi vet inte om de har några Devil Fruits. Till och med Shanks, som vi vet inte hade en djävulsk frukt när han tappade armen, kunde ha ätit en mer nyligen.

Som sagt många starka karaktärer har inte djävulens frukter. Silvers stoppade Kizaru och visades simma senare. Majoriteten av Strawhats har fortfarande inte Devil Fruits inklusive 2 av de 3 starkaste kämparna.

Haki (och möjligen Sea Stone) verkar tillåta användare som inte är Devil Fruit att slåss jämnt med Devil Fruit-användare. Shanks har visat sig ha otroligt kraftfull Conqueror's Haki i den utsträckning att han skadade Whitebeards skepp utan någon synlig ansträngning eller handling. Det är troligt att flera andra (särskilt de som stoppade admiraler) har Haki också.

Vi vet att Ben Beckman är den smartaste personen som kommer från East Blue som sätter honom ovanför både Nami och kapten Kuro (man med 1000 planer). Yassop är en kraftfull prickskytt som Ussop (som är mer skicklig än en tropp av WG-soldater trots framträdanden). Rockstar hade en vinst på 94.000.000 Beri.

Vi vet bokstavligen bara namnen på 5 av Shanks besättning (ovan och Lucky Roo) men vi har sett flera fler. Det finns ingen att säga vilka galna förmågor varje medlem av besättningen kan ha när vi vet så lite. De få vi känner till kunde åtminstone skrämma marina admiraler. Det finns mer ur universum (fanteori verkligen) bevis för att Sanji en dag kommer att konfrontera Kizaru och Zoro kommer att konfrontera Fujitora. Jag tror inte att någon skulle tvivla på att de är kraftfulla besättningsmän och sannolikt aldrig kommer att förlita sig på djävulens fruktkrafter.

5
  • Visserligen tar jag inte upp den "mänskliga" delen av frågan. Ärligt talat såg jag inte det skrivet där innan jag avslutade mitt svar.
  • Hur vet du så mycket om det röda håret? Jag har läst manga och sett anime (utan fyllmedel) och jag har aldrig sett en hänvisning till Beckmans intelligens, eller hört / läst namnen på Rockstar eller Lucky Roo: - / saknade jag någonting någonstans eller kommer denna information från en annan källa?
  • @Gravinco Ben Beckmans intelligens är från en SBS. Oda säger att Nami är den tredje mest intelligenta från östblått under Ben och sedan Kuro. Kuro är min favorit skurk så det är lätt att komma ihåg. Lucky Roo är den feta killen från romantikgryningen som sköt banditen medan han åt en köttfog. Jag minns hans namn tack vare gamla fanteorier om att han var den snabbaste mannen som levde. Jag kom inte ihåg Rockstar; Jag var tvungen att läsa wiki på honom. Tydligen var det han som tog ett meddelande från Shanks till Whitebeard som den senare slet upp (jag tror att jag knappt kommer ihåg det).
  • Så du kommer ihåg namnen på Lucky Roo och Rockstar från andra källor än manga / anime, de nämndes inte där? (Bara dubbelkolla för annars skulle jag behöva läsa / titta igen xD)
  • @Gravinco Namnen är kanon. Jag svarade bara varför jag kom ihåg dem. Lucky Roos namn avslöjades i Vol. 5 SBS. Ironiskt nog, det lyder som följer "Och den köttätande feta killen heter Lucky Roo. Det finns verkligen inget behov av att komma ihåg något sådant, men eftersom jag fick tillräckligt frågade kan jag lika gärna rensa det." Rockstar introduceras formellt i Vol. 25 kapitel 243 (igen enligt wiki som aggregerar de här sakerna som inte är värda att komma ihåg).